arki hyvinvointi koti ja sisustus Kuulumisia Treeni

SIIVOUSHULLU

Minifitness_kodin sisustusEn erityisemmin pidä siivoamisesta, vaikka joku voisi kyllä luulla toisin (Dan ehkä?) Juoksen yksittäisten pölypallojen perässä yhtä innostuneena kuin Lolakin ja saan pakkomielteen pyyhkiä jokaisen pölyisen pinnan matkalla vessaan – tässä vaiheessa olen jo ehtinyt ravata kämppää ympäri kolmisen tuntia ja koko tämän ajan olen pidätellyt pissahätääni. “Enää tämä kohta”. Ei voi keskeyttää! Toivottavasti en ole ainoa hullu pissahädän pidättelijä?

Sama pätee syömiseenkin. Sallin itselleni lounasta vasta kun olen saanut tämän tärkeän tehtävän suoritettua loppuun. Ongelma on vaan siinä, että keksin aina listalleni lisää tehtäviä tuntien edetessä. Nälkä yltyy jäätäväksi! Miksi minulla pitää olla tällainen laserkatse. Se osaa myös kohdentaa kohteeseen suurennuslasin tavoin. Näen kaiken, jopa liikaa. “MITÄ! Meillä on hämähäkinseittejä. Tämä kaneli meni vanhaksi jo viime vuonna”. 

Olen tänään myös hikoillut koko viikon treenien edestä. Väitän että olen tässä siivotessani käynyt läpi kaikki kehoni lihasryhmät! Rappusia on tullut ravattua varmasti monta sataa ja kyykkyjä varmaan toiset samanmoiset. Kädet on aivan loppu tyynyjen tamppaamisesta. Kalsarit hiessä ja dödö todellakin pettänyt. Olipas palkitseva treeni! 

Pakko tässä vaiheessa laittaa jotain hulluutta flunssan piikkiin. Katsokaas kun sitä joutuu muutaman päivän lähinnä tuijottamaan omia varpaitaan, alkaa ne aivot aktivoitumaan kummasti vähän tylsemmistäkin virikkeistä. Lojuminen lataa akkuja, mutta myös aivoja! Syyllistyykö joku muu tähän flunssan jälkeiseen siivousaaltoon? Olen siivonnut koko kämpän lattiasta kattoon. Vannon.

Mutta onneksi tämä aiheuttaa lähinnä kiiltäviä pintoja ja järjestystä. Siinä siivouksen lomassa tulee heitettyä turhaa tavaraa pois, josta tulee aina jotenkin keveympi olo. Pakko varmaan laittaa pihakirppis pystyyn keväällä. Ehkä tämä hulluus sallittakoon?Minifitness_home_deco Minifitness_home_kitchen Minifitness_koti_sisustusMinifitness_koti_Minifitness_lola

Nyt ei ole enää Lolallakaan mitään nuoleskeltavaa lattioilta…

Ps. Aion palkita itseni kylvyllä (kyllä, olemme asuneet tässä asunnossa elokuusta lähtien, emmekä vielä kertaakaan ole käyttäneet tätä ihanuutta)

Ihanaa viikonloppua muruset! -E