arki Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Kauneus Kuulumisia Mieli Motivaatio Muoti onnellisuus Stressi Terveys Treeni ystävyys

SUPERWOMAN

minifitness_supernaisetMun on tosi hyvä olla just nyt. Tähän ajatukseen ja fiilikseen kannattaisi meidän kaikkien kiinnittää huomiota ihan joka päivä. Meistä tulee nimittäin todella helposti arjen supersankareita. Pitää olla tehokas äiti, joka jaksaa ja ehtii kaikkialle. Pitää suorittaa työtehtävät ajoissa ja ylittää pomon odotukset. Sitten pitäisi olla vielä hyvä vaimo tai tyttöystävä. Urheilusuoritustenkin pitäisi olla enemmän kuin pelkkä hyvä. Keskiverto ei riitä meille.

Suorittamisen lista on loputon. Miksi me tehdään sitä? Eihän me vaadita muiltakaan yhtä paljon? Ehditkö edes miettiä miltä sinusta tuntuu? Asetetaan jatkuvia paineita ja uusia entistä kovempia tavoitteita itsellemme, vaikka tuntuu jo muutenkin raskaalta? 

Haluamme kokea onnistumisia ja olemme myös riippuvaisia siitä tunteesta. Se ruokkii meitä ja antaa energiaa taas seuraavaan päivään. Tiesitkö että vähempikin riittäisi – saat siitä silti saman onnistumisen tunteen kuitenkaan polttamatta itseäsi täysin loppuun!minifitness_syksy

Priorisointi on toki tärkeää, mutta ehkä isoimpana vaikuttajana omaan jaksamiseen on se, että siitä supersankarin viitasta osaa myös hypätä ulos joka päivä. Elämä ei ole täällä suorittamista varten, vaan elämistä varten.

Ota hetki sille hyvälle ololle, sinulle itsellesi. Meidän täytyy muistaa olla myös itseämme kohtaan yhtä lempeitä, ymmärtäväisiä, joustavia ja rakastavia kuin olemme meidän läheisiäkin kohtaan. Kaikki ulospäin suuntautuva hyvä lähtee meistä sisältä – se mitä sinä tunnet vaikuttaa enemmän kuin mikään suorite. Kannattaa siis voida hyvin.minifitness_leatherjacket_primeboots minifitness_outfit_nike_autumn

Vaikka tämä kevät ja kesä ovat olleet henkisesti kohtalaisen rankkoja aikoja itselleni, voin silti tosi hyvin. Olen onnellinen kaikesta tapahtuneesta huolimatta. Se johtuu täysin siitä, että muutoksista huolimatta palaset ovat paikoillaan. Olen tasapainossa, minulla on ihania ihmisiä ympärillä, teen mitä rakastan ja hyviä asioita tapahtuu jatkuvasti. Meidän supernaisten on joskus vaikea antaa vastuuta muille, mutta se avaa itseasiassa sinussa täysin uuden vaihteen jos vain annat sille mahdollisuuden! Täällä on nimittäin myös muita supernaisia ja kun näitä voimia hieman yhdistää, on tulokset hämmentävän upeita.

Älä siis ota itse kaikesta vastuuta, vaan jaa sitä aina kun voit. Sinun ei ole pakko jaksaa kaikkea yksin. Muistathan tämän jokainen päivä <3 Olen todella kiitollinen omista supernaisistani.

Nyt oikein loistavaa viikonloppua kaikille supernaisille <3 -E

Olen ehdolla vuoden 2016 Sport-blogiksi! Kiitos siitä kuuluu teille. Äänestää voit täällä. Kiitos jokaiselle tuestanne!

tbaf_2016_nominated_white_fi