arki hyvinvointi koti ja sisustus Motivaatio treenaaminen Treeni

TANSSII TÄHTIEN KANSSA

Minifitness_TV-ohjelma_kevatKun minulle soitettiin ja kysyttiin haluaisinko osallistua Tanssii Tähtien kanssa-ohjelmaan, taisivat polveni notkahtaa ja sydämeni jättää muutaman lyönnin välistä. Tätä vastausta ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, sillä tätä oli toivottu. Olin nimittäin juuri muutama viikko takaperin pohtinut itsekseni mikä olisi sellainen ohjelma johon lähtisin Fittareiden jälkeen mukaan ja tämä kyseinen formaatti löytyi omalta top 3-listaltani. Täysin uusi projekti, jossa pääsisin ja myös joutuisin väistämättä täysin uusien haasteiden vietäväksi – en ole koskaan tanssinut ja tämä olisi täysin toisenlaista kuin tuttu salilla treenaaminen. Tämä olisi mukavuusalueelta poistumista, uuden oppimista ja omien kykyjen monipuolistamista ja rajojen venyttämistä ihan joka suuntaan. Pakkohan tämä haaste oli ottaa vastaan! Näin tässä mahdollisuuden selättää niitä nurkissa lymyäviä mörköjäni ja muuttaa käsitystäni lauseesta “en osaa, en pysty”. 

Odotan tätä tulevaa matkaa innolla ja jännityksellä. Tunteiden kirjo on valtava ja tiedän tämän matkan heittelevän minua tunnetasolla aikamoisella vauhdilla. Työtunnit tanssisalilla tulevat siis varmasti näkymään naamasta, niin hyvässä kuin pahassakin. Toki minua myös pelottaa tämä kaikki, sillä tanssitaitoni ovat hieman kyseenalaiset, eli siis vielä toistaiseksi aika olemattomat. Olen kuitenkin luonteeltani aika tavoitteellinen ja työmoraalini myös urheilussa on korkealla, joten uskon jälleen kerran asenteen ratkaisevan monta pulmaa. Parhaani tulen ainakin tekemään, se on varma!

Voin jo näin kahden päivän treenien jälkeen aistia, kuinka tanssiparini Janin hermoja tullaan venyttämään ja rakentamaan uudelleen. Tajusin myös sen tosiseikan, että aikatauluni tulevat leikkaamaan kiinni ellen keksi tähän jotakin fiksua tapaa organisoida ja delegoida asioita. Kalenteriini on nimittäin ilmestynyt viisi tuntia keltaista TTK-väriä viikon viidelle päivälle – voisinko ostaa jostakin vähän lisää tunteja vuorokauteeni? Tosiasiassa tämäkään tuntimäärä ei tule mihinkään riittämään, sillä oppimista on paljon ja tahti todella kova! En tosin tiedä minkä muistitikun itseeni tungen, jotta tälle kovalevylle mahtuisi huomenna taas lisää tavaraa. Ehkä tämä helpottuu kunhan hommasta saa kiinni kunnolla <3 Nyt ollaan ainakin kunnon haasteen äärellä! Yksi kisadieetti ei oikeasti tunnu tämän jälkeen enää missään, haha.Eevi_Teittinen_TTK Minifiness_Tanssii_tahtien_kanssa

 

Loistavaa viikkoa kaikille! -E