aerobinen harjoittelu Aikataulu Elämäntyyli Flunssa Juoksukausi Motivaatio ravitsemus terveellisyys treenaaminen Treeni

Tehoa päivään & kehoon

Ruokasetit 064

Minulla on päivittäiset omat jipponi, joilla pyrin ylläpitämään terveyttäni. Olen myös todennut, että iltaisin otettavat vitamiinit ja muut lisät eivät itselleni riitä. Tarvitsen jotakin suojaa keholleni jo heti aamusta, jotta vältyn turhilta flunssilta. Olen myös aamuisin  nopea starttaaja, jolloin heräämiseen ei todellakaan ole ylimääräistä aikaa varattuna. Tällöin kaikki apukeinot ovat tervetulleita!

Kello soi ja on aika ponkaista ylös. Kasvoille kylmää vettä ja hammasharja hurisemaan. Vaatteet laitan aina edeltävänä iltana valmiiksi, jotta aivojen ei tarvitse miettiä yhtikäs mitään hetkeen. Helpotan siis elämääni mahdollisimman simppeleillä tavoilla. Pakkaan myös treenikamat edeltävänä iltana – Tietysti. Kalenterini ilmoittaa, mitä ohjelmaa tänään olikaan luvassa. Olen järjestelmällinen, sillä muuten olisin totaalisen hukassa. Olen menossa aamusta iltaan, melkein päivästä toiseen. Olen yrittänyt nyt monena viikkona saada yhden päivän viikosta, jolloin makaisin vain kotona – No se ei nyt noin vain onnistukkaan. Tiedättekö, kun nään muhevan pölypallon lattialla tai keksin jonkin tosi hyvän uuden sisustusjutun, niin siinä sitten mennään taas. Minä en yksinkertaisesti osaa olla totaalisen laiskamato. Lomalla sitten!

Minifitness 341
Vaihda sinäkin taajuutesi LOOPILLE #kädetilmaan

Tänään aamulla olin homeisempana kuin koskaan. Työpäivä oli venynyt edellisenä iltana pitkäksi. Kuvasimme Uniikin uutta musavideota myöhäiseen iltaan saakka – Tulen kertomaan siitä lisää kun on sen aika. Sekin selvinee vielä, miten tämä liittyy ylipäätänsä tähän blogiin. Ei auta itku markkinoilla! Shokki shotti naamaan ja lenkkarit vispaamaan!  Tiesin kuitenkin, että heräisin viimeistään siinä vaiheessa, kun lenkkarini osuvat hiekalle ja musiikki soi korvissani – Tämä lohdutti hieman.Tänään aloitin päiväni Elastisen ei vaihtoehtoi kipaleella – Se saa adrenaliinin virtaamaan jo ensimmäisellä lyönnillä! Kokeilkaa vaikka. Heräämisen jälkeen oli aika vaihtaa taajuus Loopille ja höhöttää yksikseen.

Aamun shokki shotti

Tämä ei ole hyvää, mutta tämä herättää! Sekä tiedän sen olevan hyvää keholleni, joten kestän sen karvaan maun paremmin. Kyseinen shokki shotti on ihan meikäläisen kehittämä. Ei ole aikaa naatiskella erinäisiä juomia, joten kaikki setit on vedettävä kerralla alas! Tähän ei tarvitse välttämättä lisätä enää Super C:tä, sillä MSM sisältää myös sitä. Nyt kun flunssa-aallot jylläävät, oli vedettävä varman päälle. 

Minifitness 137

Vettä

Puhdistamon MSM + C

Puhdistamon pakurikääpäuutetta

Puhdistamon Super C-vitamiinia

BAM!

Olen kirjoitellut aikaisemmissa postauksissani muutamista näistä tuotteista. MSM saattaa olla kuitenkin hieman vielä vähän tuntemattomampi monelle. Tutustuin itse siihen pressipäivillä ollessani – Se pääsikin ihan vakkari valikoimiini. Sitä voi tehdä vaikka kokonaisen kannullisen ja juoda päivän mittaan.

MSM+C

MSM+C on yhdistelmä laadukasta OptiMSM-jauhetta, luomu Amlamarja-uutejauhetta, sekä limettiä. Jauhe sisältää MSM:n lisäksi erittäin runsaasti luonnollista C-vitamiinia, joka liukenee välittömästi kylmäänkin veteen. Tämä myös oikeasti maistuu hyvältä! Kevyt limen maku on raikas ja kevyt. Tämä on hyvä lisä varsinkin pimeään aikaan, sillä se vähentää uupumusta ja väsymystä. MSM tukee myös immuunijärjestelmää aktiivisesti.

 Puhdistamo_MSM_minifitness

 Tietolähde Puhdistamo, tuotteet saatu Puhdistamolta

 Onko aamuisin vaikea edes ajatella lenkkipolkua? Kello soi ja tekee mieli kääriytyä untuviin yhä tiiviimmin ja uppoutua takaisin siihen pehmeään uneen.  Paras vinkkini aamun starttaamiseen on, että älä mieti mitään! Toimi kuin robotti. Luo itsellesi oma helppo rutiini aamua varten. Omat aamuni ovat juuri tällaisia. Yhtäkkiä huomaankin jo juoksevani ympäri Töölönlahtea housut väärinpäin ja tukka takussa. Siitä ei ole enää paluuta…kipikipi kääpiö.

Lenkin jälkeen Lolakin on vihdoin herännyt ja odottaa virkeänä aamupalaansa ja lenkille pääsyä. Food_Minifitness 034

 Mikä on sinun keinosi aamuisin? 

Touhukasta viikonloppua kaikille! Toivottavasti joku teistä myös rentoutuu hieman  😉

-E