Elämäntyyli proteiinimuffinssit protskumuffinit ravitsemus Resepti ruoka Ruokavalio terveellisyys Treeni

Terveelliset ja oikeasti herkulliset muffinssit!

Ne jotka ovat kokkailleet erilaisia terveellisempiä leivonnaisia, tietävät hyvin kuinka hankala niissä on onnistua. Yleensä koostumus on vähän jäykähkö tai maku on vain huono jäljitelmä, joka maistuu lähinnä puulta. Ajatukseni oli tehdä muffinseja Fastin uudesta puddingista. Kokkailuni terveellisien reseptien maailmassa on paljon haastavampaa kuin niiden lihottavien ja rasvaisten herkkujen! Tässä lajissa kokeilu on kaiken perusta, eikä haittaa vaikkei aina ihan onnistuisikaan. Tätäkin voi onneksi harjoitella 😉   Harvoin kokkailen näitä suoraan terveellisen reseptitaivaan ohjeista. Tässäkin käytettiin taas meikäläisen luovuutta ja makunystyröitä.

muffins

Onnistuin taikomaan oikein maistuvia muffinsseja ja jaan teillekin tämän reseptin  😛 Myös makutuomaristo antoi reseptille mojovat pisteet! Pelastaa päivän, kun karkkihammasta kolottaa…

Muffinssit MiniFitneksen tapaan

Mantelijauhoja n. puoli desiä

Kaurahiutaleita 35 g (käytin itse Myllärin luomu vadelma kaurahiutaleita)

Luomu kookosöljyä puoli desiä

Maitoa tai muuta nestettä 1,5 dl

2 kokonaista munaa

1 valkuainen

1 dl Fast pudding, mansikka-valkosuklaa (voit käyttää mitä makua vain)

Sekoita munat ja sulatettu kookosöljy keskenään. Lisää mantelijauhot ja maito, jonka jälkeen lisää kaurahiutaleet ja Fast pudding-jauhe. Maistele seosta ja lisää makeutta mikäli haluat. Mielestäni pudding-jauhe on itsessään niin makea ettei taikina kaipaa enää lisää mitään.  Lisäsin itse vielä taikinaan raakasuklaalla päällystettyjä mulberryjä sekä mantelilastuja! Bueno  😉 Annostele muffinssivuokiin tai muotoile. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 20-25 minuuttia. Voit laittaa muffinsseihin myös esimerkiksi marjoja tai pähkinöitä!

  

muffins2
Nämä ovat super hyviä! Raakasuklaalla päällystettyjä mulberryjä. Maistuu ihan suklaakarkilta, vetää voiton jopa Parrotsille!

 

simpsons
ooops

“it’s fun to get together and have something good to eat at least once a day. That’s what human life is all about – ENJOYING things!”

 -E.T