Elämäntyyli Fitfashion hyvinvointi juhlat Kauneus Motivaatio Muoti Treeni

The Blog Awards 2015

Minifitness_partylookEilen vietimme The Blog Awards Finland 2015-gaalaa, jossa ehdolla oli Suomen blogimaailman parhaimmistoa kaikkiaan 11 eri kategoriassa! Koen blogigaalojen olevan tapa kannustaa ja kiittää blogaajia, osoittamalla heille tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Jos minulta kysytään, on erottautuminen, personaallisuus ja aitous ehdottomia kriteereitä blogille, jonka seurassa lukija viihtyy.

Pystiä ei tälläkään kertaa valitettavasti käyty nappaamassa, mutta Minifitness oli kaikkien ehdolla olevien viiden eniten äänestetyn blogin joukossa! Siitä kuuluu kaikki kunnia ja kiitos teille mielettömille, upeille ja kannustaville lukijoilleni. Olen niin ylpeä teistä ja tästä yhteishengestä, joka Minifitneksen blogin ympärille on vuosien aikana rakentunut. Se on kuitenkin lopulta se paras palkinto työstäni, lukijoiden kiitos. Tätä blogia tekee ihmisiä varten, teitä varten. Sen kuuluu viihdyttää, liikuttaa, inspiroida ja motivoida teitä. Koen siis saaneeni sen parhaan palkinnon jo, KIITOS <3 (mutta kyllä me se pystikin vielä haetaan)

Blogeja ja aihepiirejä löytyi niin värikäs kaarti, että jos olisin itse tuomaristossa istunut, olisi valinnat olleet todella vaikeita! Sain kunnian olla ehdolla Sport-kategoriassa ja olin tästä viiden Suomen kovimman tittelistä jo todella otettu. Mutta sen myönnän, että olen minä töitäkin tehnyt sen eteen missä seison nyt. Blogi on niin täysin omaa kädenjälkeä kuin jokin työ vain voi olla. Vähän kuin maalarin taideteos! Olen tästä blogistani ja itsestäni äärinmäisen ylpeä. Sitä tulee kehittää eteenpäin koko ajan ja se inspiroi minua älyttömästi.

Sport-kategorian tuomareiden äänet sai sen sijaan paras ystäväni Eveliina, joka tuntui kyllä yhtälailla omalta voitolta. Olin todella onnellinen Even puolesta ja oma pettymys kaikkosikin aika nopeasti. Uskon että tämä tunnustus meni sinne minne se nyt tällä hetkellä kuuluikin. Juhlahumu tosiaan jatkui rakkaan Kiran voitolla muoti-kategoriassa, josta napattiin Kiran ensimmäinen blogivoitto! On minulla kyllä aivan mielettömiä blogaaja-kollegoita, jotka ovat kaikki aivan super hienoja ihmisiä. 

Blogigaalan lookistani vastasi luottoystäväni ja puunaajani Milla, joka loihti Unikalla minulle trendikkään hiuslookin ja raikkaan meikin. Päätimme keskittää korostuksen punaisiin huuliin. Rakastaisin huulipunia, mutta tällaisena lenkkarityyppinä niitä tulee käytettyä liian harvoin. Huulilla saa loihdittua kyllä niin ihanan erilaisia lookkeja helposti. Valokuvaaja Mikko Rasilan sanoin “käyttäisit useammin meikkiä Eevi”. Lookkini taisi siis ilmeisesti toimia? Lisää meikin teosta tulossa myöhemmin Millan blogiin.
Minifitness_Gaalalook_UnikaMinifitness_Unika_hairstyle_Milla Minifitness_Meikki_Milla_helminen

Missä se asu? En ihan neuleessa ja farkuissa kuitenkaan gaalailemaan lähtenyt. Kuvia kokonaisuudesta ja asusta laitan teille vielä myöhemmin! 

Onnenkyyneleitä vuodatettiin eilen monesti ja tuntui että blogigaalahumut jatkui päässäni läpi yön. Aivan kuin olisin bailannut koko yön. Tämän ei niin latautuneen ja raikkaan olon saattelemana lataan Nespressooni extra-annoksen kofeiinia ja koitan käynnistellä tätä ihanaa viikonloppua…<3 Olen saanut selätettyä flunssan ja senkin vuoksi ihan fiiliksissä taas jotenkin ihan kaikesta…

Kiitos. -E <3

Farkut – Gina Tricot / Neule – Nelly*TÄÄLTÄ / Kengät – Vagabond