arki Perhe ja suhteet Treeni

Time for love

Eero_ihaksinen_haakuvaRakastan juhlia! Meidän kaveriporukasta olen se, joka niitä jaksaa myös itse järjestää tasaiseen tahtiin. Juhlia järjestetään yhdessä ololle. Häät ovat ehkä kaunein juhla kaikista ja monille meistä koko elämän paras ja tärkein juhla. En ole vielä päässyt itse viettämään omaa hääpäivääni, mutta olen onnekkaasti saanut nauttia monista ihanista ja hyvin erilaisista häistä.

Yhteen hääjuhlaan saattaa kietoutua montakin rakkaustarinaa. Tiedän kuinka yksi pari löysi toisensa uudelleen ystäviensä hääjuhlassa. Eroa ei tullut, vaan aikasempaakin vahvempi liitto. Vaikka päivä onkin omistettu hääparille, on päivässä kyse paljon muustakin. Se on unohtumaton ja ainutlaatuinen juhla ihan jokaiselle paikalla olijalle. Joillekin se tarkoittaa jopa uuden alkua.

Hääkutsu on jo itsessään aina yhtä miellyttävä yllätys, sillä se lupaa yhden unohtumattoman ja täysin omalaatuisen päivän. Häissä näytetään tunteita ja nautitaan hetkestä. Kun tämä aito läsnäolo välittyy, on hääjuhla mielestäni silloin onnistunut. Viikonloppuna juhlittiinkin Teemun ystävien häitä, jotka olivat näin hääraatilaisen silmin todella onnistuneet<3 Päivä oli heidän näköisensä.

Hääjuhla yhdistää niin sukulaisia kuin pariskuntiakin. Häissä saatetaan solmia myös uusia suhteita. Se on mahdollisuus jokaiselle paikalla olijalle avata sydäntä. Onnistun aina herkistymään muiden häissä, oli pari itselleni läheinen tai ei. Suomen Ihanimmat Häät ohjelmassa tirautin laittoman paljon liikutuksen kyyneliä.

Tämän tunteikkaan juhlapäivän jälkeen vietimmekin koko sunnuntain rentoutuen. Teimme ruokaa, käyskentelimme metsässä etsimässä kanttarelleja, nukuimme päiväunet ja katselimme sivusilmällä jonkun elokuvan minkä nimeä en edes muista. Sienimetsän saaliiksi jäi ainoastaan muutama mustikka ja hyttysen puremat kannikoissa. Yksi puskapissi rastipisteellä, sekä sieni- ja puiden tunnistustehtävät. Viikonloppu oli aikalailla kokonaan omistettu rakkaudelle ja läsnäololle. Eevi_teittinen_haakuva_Eero_ihaksinen

 

Kuvat – Eero Ihaksinen

Ihanaa uutta viikkoa kaikille <3 -E