arki Bikini Fitness Elämäntyyli hyvinvointi kesätreeni kiertoharjoittelu Kotitreeni loma Matkailu Matkustaminen Mieli Motivaatio Personal trainer Saliharjoittelu Terveys treenaaminen Treeni Treeniohjelma

TREENIBOOST-video

Suomi on harmaa ja sateinen, eikä lunta näy täällä etelässä vieläkään. Ajattelinkin tulla piristämään ja piikittämään pientä motivaatioboostia teihin kaikkiin videon muodossa! Israelin kuvausreissulla teimme Ilarin kanssa viimeisenä päivänä treenipätkän, josta voitte poimia itsellenne pieniä treenivinkkejä olitte sitten salilla, kotona, lenkkipolulla tai ehkä kenties rannalla?;) Hyvä treeni ei kysy aikaa eikä paikkaa, vaan ainoastaan sen hyvän olon ja fiiliksen! Hikoilun ja kunnon treenin jälkeen kehossa virtaa mieletön energia ja hymy irtoaa herkemmin. Treeniä ei siis kannata koskaan jättää välistä, vai mitä? Jokainen treenihetki on sinua varten ja osa omaa hyvinvointiasi.

Treenaamisessa parasta on itsensä haastamisen ohessa erityisesti tekemisen tuoma ilo ja hyvä fiilis! Treenin jälkeistä oloa ei voita mikään – se on ihan itse ansaittu olotila. Sitä ei saa mistään muualta kuin itseltään – ei edes joulupukilta. Meikäläisellä on ihan mielettömän hyvä treenipöhinä päällä ja tulen varmasti tartuttamaan sitä teihin pitkin “talvea”.

Nyt siis treenikengät jalkaan tyypit! ÄN YY TEE NYT -E

Ohjaus/kuvaus/leikkaus MVP74