arki Blogi hyvinvointi Matkailu Mieli Terveys

Unelmaa rakentamassa

Täällä on ollut täysi tohina päällä uusien (ja ensimmäisten) toimitilojen kanssa viimeiset viikot! Ette tiedäkään kuinka innoissani tästä kaikesta olen. Olen tehnyt töitä lähinnä kotoa viimeiset viisi vuotta, mutta tämän vuoden alussa hankin itselleni työpisteen osana Turkulaista mainostoimistoa. Siitä innostuneena, sekä oman liiketoiminnan laajennettua, tuli kuitenkin vahva tarve hankkia omat tilat. Miksi ei? Mitään menetettävää ei ole, on vain mahdollisuus uuteen. Tämä kaikki tulee tulee tuomaan lähinnä helpotusta ja rutiineja arkeen. En tule kuitenkaan istumaan yksin täällä hulppeissa 140 neliössä, sillä kollegani Jonna tulee istumaan minua vastapäätä. Myös kuvaajani Laura tulee inspiroimaan meidän arkea ja tulemme Lauran kanssa tekemään aikaisempaakin enemmän kuvaushommia. Olen pyöritellyt tätä ajatusta tiloista riittävän pitkään todetakseni (kaikista viisaista vastalauseista huolimatta), että jo on tämän aika. Uusi vaihde silmään on todellakin nyt otettu.

Unelmista totta

Toimisto tulee fyysisesti sijaitsemaan Turun satamassa, mutta toimintaa tulee olemaan kaikkialla Suomessa. Vaikkakin pakko hehkuttaa, että esimerkiksi samanmoista saaristoa ei löydy mistään muualta kuin täältä – joka tulee muuten olemaan yksi Tunne itsesi elämysten kohteista. Mitä ihmettä täällä siis tapahtuu? No minäpä hieman avaan tätä kaikkea teille. Ensimmäinen Tunne itsesi hyvinvointipäivä toukokuussa oli niin mieletön (kiitos siitä jokaiselle paikalla olleelle), että eihän tätä hienoutta voinut siihen jättää. Myös postauksen ihastuttavat kuvat ovat peräisin tältä kyseiseltä päivältä<3 Ajatus on hautonut alitajunnassa jo pidempään, mutta tämä oli sysäys kaikelle tälle tulevalle.

Avain omaan hyvinvointiin

Ensimmäisenä toiveena syntyi yön yli retket samanlaiseen tyyliin, jossa huomioidaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olemme koko ajan alkaneet ymmärtää tätä kokonaisuutta paremmin. Siihen ei enää liitetä vain ruokaa, treeniä ja unta, vaan mukaan on vahvasti tullut myös henkinen hyvinvointi. Olemmekin kehittäneet liiketoiminnan ideaamme ja jalostaneet sitä itseasiassa jo hyvin pitkälle viimeisien kuukausien aikana. Ydinajatuksena on tarjota elämys, joka koskettaa. Useimmat elämykset ovat keskittyneet fiiliksen sijaan siihen, mitä tapahtuu. Me välitämme hyvää oloa ja fiilistä, joka kantaa pidemmälle, kuin pelkästään tähän kyseiseen hetkeen. Henkinen hyvinvointi tulee olemaan vahvasti pääteemana jokaisella elämyksellä, oli kyseessä päivä, yhden yön, tai viikon reissu omaan hyvinvointiin. Life Coaching on avannut minulle henkilökohtaisesti ovia, joista en koskaan osannut uneksia. Fiilis on sellainen, että olen löytänyt jotain, josta haluan pitää todella kiinni. Siksi uskon tähän vahvasti myös laajemminkin. Olen nimittäin juuri se, joka on joskus etsinyt vastauksia itselleen. Kamppaillut kasvukipujen kanssa ja elämän aallokoissa. Halunnut löytää tasapainon ja hyvän olon pysyvästi.

Luontoa ja rentoa mieltä

En kuitenkaan voi vielä täysin paljastaa kaikkea, mutta ripotellen tulen kertomaan tästä kaikesta ihanasta myös teille. Ensimmäisenä tulemme tekemään myös itselleni hyvin koukuttavia ja voimaannuttavia telttaretkiä nyt kesän aikana. Sopivasti retkeilyä, luonnossa liikkumista, rentoutumista, mielen hyvinvointia, hyvää ruokaa ja yhdessä oloa. Hypätään ulos oravanpyörästä ja hälystä  – mitä sinä löydät sen takaa? Sitä kaikkea on luvassa Tunne itsesi elämyksissä.

Miksi 140 neliötä? Meillä on tarkoituksena aloittaa syksyllä myös ryhmävalmennukset teemoittain, joten tulemme hyödyntämään näitä upeita tiloja myös tapahtumiin ja ryhmävalmennuksiin. Turkulaisia ja täällä lähellä asuvia tullaan hemmottelemaan siis ihan viikoittain, mutta tulemme tekemään täsmäiskuja ympäri Suomea. Tämä hyvinvointipäivä on varmasti erilainen ja ainutlaatuinen kokemus, siitä me olemme vakuuttuneita.

Kestävää motivaatiota etsimässä

Tiedättekö mistä me kaikki saamme eniten voimaa ja motivaatiota? Siitä, kun saamme palautetta. Yhteisössä on voimaa. Se on yllättävän iso asia ihan kaikessa tekemisessä, mutta myös työssä. Minua on aina eniten inspiroinut työ, josta olen saanut palautetta ja kannustusta. Me kaikki tarvitsemme sitä. Pyrin työni kautta antamaan tätä hyvää myös takaisin teille, sillä olen saanut sitä älyttömät määrät näiden vuosien aikana täältä teiltä. Siitä en voisi koskaan kiittää tarpeeksi, kiitos <3 En olisi tämän uuden ja jännittävän äärellä ilman tätä kaikkea. Tuntuu että nyt on oikea kutsumus ja missio löydetty. Tätä haluan tehdä teille ja toivon tavoittavani teistä jokaisen halukkaan seuraavan vuoden aikana. Odotan myös palautetta tulevista retkistä, päivistä ja tapahtumista, sillä sitä kautta pääsemme kehittämään tästä jotain todella ainutlaatuista meille kaikille.

Motivaatio on asia, joka vaatii työkaluja jatkuvasti. Se ei synny itsestään, eikä väkisin. Se syntyy meissä sisäisesti ja siinä on älytön voimavara, kunhan se pääsee loistamaan! Meissä jokaisessa on se kaikki, vain eri muodoissa.

Rakkautta, läsnäoloa ja hyvää fiilistä sinne <3

Mitä sinä tilaat maailmalta?

-Eevi

Kuvat – Puurovisuals