arki Blogi hyvinvointi Kuulumisia Mieli Motivaatio Yrittäjyys

Unelmatyössä

 

Unelmatyo_eeviteittinen_blogiOlen tässä miettinyt mitä sitä tekisi isona? Kyllä, isäni saa olla ylpeä. Hän on nimittäin kysellyt minulta viimeiset vuodet tätä kysymystä aina välillä. Ei tosin ihan suoraan, mutta ilmeisesti tämä hyvinvointialan yrittäjänä toimiminen ei vaikuta työltä. Tänä vuonna olemme kyllä jo siirtyneet kysymykseen ” Mites pisnekset”. Jotenkin hassua miten työ mielletään aina tylsäksi ja pakolliseksi pahaksi. Onneksi nuorempi sukupolvi on luomassa koko ajan uusia ammatteja ja muuttaa aktiivisesti  vanhoja ajatusmalleja. Työn tekeminen on parasta silloin kun se kiinnostaa, motivoi, haastaa ja kehittää jatkuvasti.

Olen nyt viisi vuotta tehnyt töitä itselleni ja saanut tehdä töitä, joista nautin. Telkkaria, blogia, urheilua, valmentamista ja jopa näyttelemistä! Olen päässyt kokemaan asioita, joita en vaihtaisi mihinkään. Haaveenani oli saada tehdä omasta harrastuksesta työ itselleni ja sen tein. Ihan sitä en kuitenkaan ajatellut, että kymmenen vuoden päästä nämä omat harrastukset ovat saattaneet muuttua. Hetkessä elämisen tärkeyttä tai hölmöyttä? Valitsen ensimmäisen. Olen rakentanut uraani aktiivisesti eteenpäin tinkimättä hauskuudesta. Olen käyttänyt ajan hyvin. Kaikki aikanaan siis.

Treenaaminen pysyy elämässäni varmasti aina, mutta moni muu asia elämässä menee uuteen järjestykseen. Mielenkiinnon kohteet elävät ja silloin sitä herää pysähtymään, mitä minä haluan? No varmasti arvasit jo, olen siinä risteyksessä nyt…

eeviteittinen_blogi_hyvinvointi_tyo_tasapaino_jooga_puremove

Vaikka haluan edelleen tehdä tätä kaikkea, haluan myös paljon enemmän. Uusia haasteita ja elämään heittäytymistä! Olen kertonut aikaisemminkin, kuinka ne asiat joita aktiivisesti toivomme, tupsahtavat elämäämme lopulta. Sitä kutsutaan tilaisuudeksi. Uskon että meistä jokainen saa kokea näitä ihmeitä, mutta se ymmärtääkö niihin aina tarttua on ratkaisevaa. Elämä antaa ja kantaa, siitä olen täysi varma. Joskus tuntuu siltä, että elämä tietää paremmin kuin minä itse. Se tietää mitä minä tarvitsen. Se esittelee ajatuksen, jonka jälkeen tarjoaa tilaisuuden. Tarinan loppu onkin kiinni minusta.

Minua jännittää. Haenko töitä?!  Työnkuvassani olen kokenut olevani jatkuvasti työhaastatteluissa, oli kyseessä sitten valmentaminen, TV-ohjelmat tai yhteistyöt yrityksien kanssa. Yrittäjä hakee töitä jatkuvasti, mutta tällä viikolla suuntaan nenäni kohti tuntemattomia vesiä. Pitäkää peukkuja! <3

“Stay curious, keep learning and growing.

And always strive to be more interested than interesting”

 

Housut – House of Brandon (I can I will) / Urheiluliivit – Under Armour / Toppi – Nike

-E