arki hyvinvointi Kuulumisia Motivaatio Perhe ja suhteet ruoka Terveys Treeni

Uuden äärellä

eevi_teittinen_uusi_blogisivustoPää on tukossa, vaikka tänään on vasta maanantai. Tavallisesti akkuja on latailtu ja päätä tyhjennetty viikonloppuna kohtalaisen kivasti. Tämä viikonloppu oli kuitenkin hieman tavallisesta poikkeava, sillä vietin sen peppu tiukasti penkissä. Kulutin autonpenkkiä ajellessani Turun ja Helsingin väliä, mutta sitäkin enemmän puudutin sitä koulunpenkillä. Tämä viikonloppu oli jälleen täynnä uuden oppimista, vanhan kertaamista ja innostumista!

Käyn nyt läpi koulutuksia (tämä on toinen), jotka pureutuvat terveyteen isolla T:llä. Kiinnostavaa asiaa tulee hirmuisesti ja se saa minut innostumaan ihan satasella. Tämä poikkeaa aikaisemmista, hyvinvointiin pureutuvista koulutuksistani lähinnä siten, että tämä keskittyy kartoittamaan hyvinvoinnin kokonaiskuvaa. Kehoa tarkastellaan kokonaisvaltaisemmin ja löydetään syitä erilaisiin ongelmiin kehomme sisällä. Nämä ongelmat saattavat heijastua ulospäin, tai olla hiljaisina sisällä pitkäänkin. Täysin uudenlainen tarkastelukulma, joka täydentää taas kaikkea jo opittua.

Kurssi on jaettu eri teemoihin ja ensimmäisenä viikonloppuna perehdyimme terveyden funktionaaliseen näkökulmaan, yksilöllisyyteen ja ruokavalioon. Tänä viikonloppuna aiheena oli minulle hyvin rakas suolisto! Olen jo pitkään liputtanut sen hyvinvoinnin puolesta ja sain paljon tukea omille ajatuksilleni, sekä myös paljon uutta tietoa tästä ihanuudesta. Rakastan yksinkertaisesti tätä aihetta. Rakkauteni tätä aihetta kohtaan pohjautuu taas siitä, mistä treenaaminenkin. Intohimosta.Eevi_teittinen_blogi_opiskeleminen

Aihe kiinnostaa, koska tiedän henkilökohtaisesti sen merkityksen jaksamiseen ja hyvinvointiin.  Mitä enemmän ongelmia, sitä enemmän innostun. Olen itse kärsinyt paljon erilaisista suolistovaivoista ja olen elävä esimerkki siitä, kuinka oikeilla valinnoilla ja elämäntavoilla saadaan paljon muutoksia aikaiseksi – nopeasti! Huvituin (ja innostuin entisestään), kun huomasin löytäväni ratkaisuja ystävieni erinäisiin ongelmiin. Toisella ihottumaa, toisella suolisto herkillä, toisella refluksi jne. On aika mieletöntä kun kykenee yhdistelemään mahdollisia syitä ja seurauksia ihan uudella tavoin. Tämä koulutus on pitkä projekti, mutta se tuntuu vain ruokkivan mielenkiintoani enemmän. Funktionaalinen lääketiede on älyttömän kiinnostavaa, mutta kieltämättä hyvin pitkä matka. Se kuitenkin antaa ihan koko ajan oivalluksia ja vastauksia, jonka vuoksi se pitääkin otteessaan niin vahvasti.

Jäin lauantaina yöksi Helsinkiin Nannan, Jeren ja Jaxin luokse, sillä koulutus jatkui taas sunnuntaina. Onneksi aivosumua oli havaittavissa sielläkin ja lauantai-ilta tuli vietettyä näiden parhaiden kanssa sohvalla loikoillen, sushia ja itsetehtyjä raakakkuja nauttien. Aivan parasta! Meillä oli tietysti myös aivan liikaa juteltavaa, joten höpötykset jatkuivat yömyöhään. Nannalla ja Jerellä oli myös muutto uuteen kotiin tässä taannoin, joten vähän jo liiankin tutuksi tullut muuttoympäristö tuntui jopa kodikkaalta. Ensi viikonloppuna näyttää kuulemma jo ihan toisenlaiselta, Nanna lupaili. Tiedän tuon naisen saavan aikaan paljon ja nopeasti, joten en lainkaan epäile tämän jäävän pelkästään uhkailuksi.

Eevi_syksy_uudet_valmennukset_tulossaUUSI SIVUSTO: Kaiken tämän keskellä suunnittelen myös tulevaa uutta sivustoani. Haluaisin sivustosta visuaalisesti silmää miellyttävän ja inspiroivan! Haluaisin myös laajentaa lukutilaa ja kuvien kokoa. Tärkeää olisi myös jaotella aiheet omiin kategorioihin niin, että esimerkiksi kaikki reseptit löytyisivät helposti yhden klikkauksen päästä. Pidän myös tärkeänä, että te löytäisitte kaikki kirjoitukset, videot,valmennukset ja tulevat tapahtumat yhden sivuston alta. Herääkö tästä jo mielipiteitä tai ajatuksia? Toivoisin uuden sivuston palvelevan teitä lukijoita vieläkin paremmin ja siksi olisi ihanaa saada mielipiteitä suoraan teiltä.

KOTITREENIT: Tänään on pienestä aivohomeesta huolimatta startattu viikko uusien valmennusten suunnittelulla ja kuvaamisella. Olette toivoneet erityisesti kotona toteutettavia treenejä ja kohta niitä olisi tulossa! Kokonaisuudesta tuli ihan mieletön ja todella monipuolinen. En malta odottaa materiaalien valmistumista, uskon että tekin pidätte siitä paljon. Tehokasta, kaikille sopivaa treenikokonaisuutta on siis tulossa pian!

Tartutaan vahvasti kiinni uusiin haasteisiin ja painetaan kohti intohimoa tälläkin viikolla <3 -E