Elämäntyyli Fitness Juoksukausi kehonhuolto Motivaatio Muoti Palautuminen Saliharjoittelu Terveys treenaaminen Treeni

Vaatteista tehoa treeniin!

*Yhteistyössä ZeropointZeroPoint_Eevi_Teittinen

Nyt ne ovat vihdoin saatavilla! Zeropointilta on tullut ulos Zero Point Real Power  Compression -urheilutrikoot sekä -paidat, joiden lanseerausta olen odotellut malttamattomana. Olen testaillut niitä nyt viikon verran ja kokenut ne todella toimiviksi. Kireydestä holimatta ne muuttuvat päällä mukaviksi ja hengittävät hyvin. Mallistosta löytyvät pinkit trikoot ja turkoosi pitkähihainen ovat ehdottomat lempparini!

Mitä se kompressio sitten tekee?

Tekniset, tehokompressio-materiaalista valmistetut vaatteet auttavat harjoittelemaan tehokkaammin ja nostamaan suoritustasoasi. Se tarjoaa myös optimaalisen lihaskompression ja maksimaalisen voimantuoton.

Olen ollut jo pitkään vannoutunut komperssiosukkien ja säärystimien käyttäjä. Olen itse huomannut niiden hyödyt niin monessa tilanteessa, että uskon vahvasti myös vaatteiden toimivuuteen ja teknologiaan. Tämä taitaa olla nyt urheilualalla yksi isoimmista trendeistä. Kompressio-tuotteiden hyödyn voi huomata niin arkiliikkujat, kuin myös huippu-urheilijat. Niitä käytetään tehostamaan suorituskykyä, auttamaan rasituksesta palautumisessa, sekä ennaltaehkäisemään loukkaantumisia. Toki ne myös näyttävät hyvältä!

Kompressiovaateella vaikutetaan lihaksen suorituskykyyn, jossa lihakseen kohdistuva ulkoinen kompressiopaine auttaa lihasta suoriutumaan tehokkaammin. Se myös parantaa aineenvaihduntaa, jolloin palautuminen nopeutuu. Kompressio ehkäisee lihaskramppien syntymistä ja lihaksia kipeytymästä.ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_002_Logo (kopio)

ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_001_logo (kopio)Tuotteen keskeiset edut

  • Tehostunut verenkierto
  • Parantunut lihasten hapensaanti
  • Tehostunut laktaatin (maitohapon) poistuminen
  • Voiman, kestävyyden ja koordinaation lisääntyminen
  • Nopeutunut palautuminen
  • Vähentynyt vammariski harjoittelun aikana
  • Vähentynyt lihasarkuus harjoittelun jälkeen

Sukilla ja vaatteilla on eronsa. Kompressiovaatteissa kompressiopaine kohdistuu lihaksiin, toisin kuin sukissa ja säärystimissä, joissa kompressiolla vaikuttaa erityisesti laskimoverenkierto- ja lymfajärjestelmiin.

Tuotteet on kehitetty Suomessa ja valmistettu Euroopassa. Ne ovat myös eettisesti valmistettuja hyödyntäen nykyaikaisimpia kierrätys- ja valmistusmetodeja. Kompressiovaatteissa laatu on tärkeää ja markkinoilla ei monia varteenotettavia kompressiovaateisiin erikoistunutta valmistajaa olekaan. Olemme siis pieni mutta iso edelläkävijä, hyvä Suomi!ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_010_logo (kopio)

ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_011_logo (kopio)

Olen ollut etuoikeutettu kun saan olla osana Zeropointin Suomen tiimiä. Minifitneksen naamaan voit törmätä myös Intersporteissa Zeropointin myyntipisteillä! Aika siistiä. Odottelen täällä Ruotsin matkan materiaaleja vielä ja huikkaan teillekin kun ne ilmestyvät nettisivuille. 

Saankin tarjota lukijoilleni nyt ainutlaatuisen tilaisuuden tilata itselleen kompressio-tuoteperheestä omia suosikkejaan! Käyttämällä koodia MINIFITNESS saat Zeropointin nettikaupasta -20 % alennusta valitsemistasi tuotteista. Tarjous on voimassa ensi viikon sunnuntaihin, 10.5.2015 asti. Kurkatkaa myös meistä ZP-urheilijoista pyörivä video etusivulta!

Hauskoja shoppailuja ja erityisen tehokkaita treenejä! -E