Aamiainen Elämäntyyli Fitness hyvinvointi Kauneus Matkailu Mieli Motivaatio Muoti Personal trainer ravitsemus terveellisyys Terveys Treeni

Wanted – Freetime

Minifitness_citylookOlen puhunut teille muutaman kerran siitä, kuinka näin yrittäjänä tuntuu että vapaa-aikaa ei oikeastaan enää ole. Ainakin työtä on todella vaikea erottaa omasta vapaa-ajastaan, koska tätä tekee itseään varten – intohimosta. Tämä on liian siistiä! Sitä ei aina oikein malttaisi vain olla, vaan usein tekisi mieli kaivaa läppäri syliin ja tehdä jotain hyödyllistä. Totuushan kuitenkin on, että me kaikki tarvitsemme niitä aivot narikkaan hetkiä Netflixin, tai hyvän kirjan parissa.

Kotona työskennellessäni tulee siinä sivussa touhuttua aina vähän muutakin. Milloin pitää tyhjentää tiskikone ja milloin viedä Lola ulos. Kaipaan sitä ettei kukaan tai mikään keskeytä ajatuksenjuoksuani. Nyt eletään kuulkaa isoja aikoja. Ainakin omasta mielestäni. Olen nimittäin tehnyt siirron, joka tulee ratkaisemaan tämän ongelmani. Hankin itselleni työhuoneen!

Sain vielä puhuttua mukaani ihanan Kiran ja Even, jotka koen parhaaksi mahdolliseksi työseuraksi – inspiroivia ja energisoivia ihmisiä molemmat. Jokaisella meillä oli sama ongelma – kuinka erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan? Koimme jokainen, että työhuone tuli irroittaa kotoa muualle. Sen tulisi kuitenkin sijaita kevyen välimatkan päässä, joten hilaammekin kohta pyllymme Kamppiin!

Vaikka oma työ ei varsinaisesti muita ihmisiä vaatisikaan ympärille, on hyvien tyyppien läsnäolo aina tuottoisaa monellakin tapaa. Voimme esimerkiksi pompotella ajatuksia ja ideoita, sekä auttaa toisiamme. Tottakai höhötys-seurakin on aina plussaa!

Blogaaminen ja myös personal trainerin työ ovat sinällään aika yksinäistä hommaa, joten minusta on ihanaa saada paitsi oma työrauha, myös pari tyyppiä ahertamaan siihen viereen. Tämä on hyvä juttu meidän kaikkien hyvinvoinnin ja sosiaalisen elämän kannalta! Näin ainakin haluan vielä asian itselleni perustella. 
Minifitness_Nike_outfit_Helsinki

Tilat on nyt kokonaan remontoitu ja Ikeassakin tuli vietettyä kevyet neljä tuntia. Lupasin uhrautua kaikkien muiden puolesta ja nyt meillä on säädettävät työpöydät, jolloin työpisteellä voi myös seisoa halutessaan osan päivästä. Ergonomia oli asia, johon kiinnitin huomiota heti ensimmäiseksi valinnoissani. Ikeasta löytyi myös yllättävän mukava ja ergonomisestikin toimiva työtuoli. Tottakai mukaan lähti myös kaikkea muuta “oleellista” viihtyvyyttä ajatellen, kuten orkidea ja tauluja. Naiset. Siitä tulee tosi kiva (ja kivaa) kunhan pääsemme vauhtiin! Laitan sitten heti kuvia kunhan saamme hommat pyörimään. Nimesin toimistomme Työhuone Luovaksi.

Ajatuksena on päästä työstämään tätä blogiakin nyt entistä useammin ja myös laajentaa juttujen aiheita taas lisää. Viimeaikoina olen juossut vain paikasta toiseen ja tuntuukin että blogille ei ole ollut oikein aikaa. Olen kuitenkin huomioinut toiveitanne ja pyrin toteuttamaan niitä nyt parhaani mukaan. Treenejä, kauneutta, ruokaa ja hyvinvointia – vielä vähän lisää.

Uskon myös työtehoni olevan parempi, kun on selkeä paikka tehdä töitä. Jotenkin sitä kaipaa tiettyä rytmiä päiviinsä. Minifitness_blogi