hyvinvointi juhlat Kasvisruoka Makeanhimo Mieli Motivaatio Ostoskassi Proteiini ravitsemus Resepti Syntymäpäivä tarjoilu terveellisyys Treeni välipala

WheyHey-proteiinijäätelöä ja suklaakeksiä

Minifitness_proteiinijaateloa_suklaakeksia_resepti_terveellisempi valinta

Okei tämä on mennyt nyt heittämällä meikäläisen reseptikirjoissa ykköseksi! Olin jo pitkään haaveillut tunkevani Whey Hey-proteiinijäätelön sekaan keksinpaloja, koska sinne ne jotenkin luonnollisesti kuuluvat! Ilman sattumia jäätelö on ihan tylsää. No tässä kävi nyt kuitenkin lopulta niin, että teinkin siitä makean hampurilaisen. Olen nyt hullaantunut tästä itse täysin ja toivottavasti saan sinutkin tähän kerhoon mukaan.

Resepti on nopea ja helppo, sekä muistuttaa perinteistä suklaakeksiä paljonkin. Banaani tuo keksiin makeutta, mutta halutessasi voit vielä lisätä steviaa tai muuta vastaavaa. Toki jätskikin tuo oman lisänsä tähän, joten lisääthän makeutusta maltilla.Tässä se nyt tulee! Proteiinilla ladatut suklaiset keksit, jotka tulevat lämmittämään näitä myrskyisiä syysiltoja.

Minifitness_resepti_suklaakeksit_proteiinikaakaokeksit

Jos et vielä ole kuullut Whey Heystä, on Suomeenkin vihdoin rantautunut aidosti hyvänmakuinen ja ravintoarvoiltaankin kelpo proteiinijäätelö. Tutustuin tähän ensimmäisen kerran muutamia kuukausia sitten Be Good-kahvilan avajaisissa, Helsingin City Centerissä. Siellä olen sen jälkeen vieraillut tasaiseen tahtiin joskus välipalalla, toisinaan taas kiikuttamassa näitä purkkeja kotiin. 

Yhdessä purkissa on hieman mausta vaihdellen n. 180 kcal, joten se menee niin välipalana kuin myös osana terveellistä herkuttelua! Proteiinia yhdessä jäätelössä on 22g/purkki ja se sisältää myös kaikki 9 välttämätöntä ja 11 muuta aminohappoa, joita kehomme tarvitsee. Se tuntuu onnekseni sopivan myös laktoosivammaiselle vatsalleni, sillä se sisältää vain vähän laktoosia. Tuotteen makeutukseen on käytetty ksylitolia. Eikö kuulostakin hyvältä!? Sitä se ainakin minun mielestäni on maun ja koostumuksenkin puolesta.

Minifitness-Whey Hey_proteiinijäätelö_resepti_suklaakeksit

Itse en ole yrityksistä huolimatta löytänyt tätä vielä kaupoista, mutta jakelu kuulemma laajenee vähitellen. Postitalostakin se taisi olla loppunut kun en sitä viimeksi sieltäkään löytänyt. Heidän Facebookista löytyy jokaiselle lähimmät myyntipisteet. 

Toivottavasti saadaan mahdollisimman laajalti tätä ihanuutta ja nopeasti, sillä uskon monen teistä pitävän tästä! Keksit kruunaavat tämän tottakai 😉

-E