Blogi hyvinvointi Matkailu Terveys treenaaminen ystävyys

YES GIRL Bootcamp

eeviteittinen_blogi_yesgirl_bootcamp

Tämä viikko on ollut juuri sitä mitä odotinkin. Paljon työjuttuja, mutta myös ihanaa aikaa ystävien ja uusien tuttavuuksien parissa. Tämä oli varmaan parhain viikko vähään aikaan, sillä se alkoi Liesijärven telttaretkellä ja päättyi Yes Girlin Bootcamppiin Vierumäellä. Paljon mimmivoimaa! Viikko oli sitä mistä puhuinkin teille; aikaa upeiden naisten kanssa. Miten oma viikkosi meni, pyhititkö aikaa ystäville ja omalle ajalle?<3

Olen ollut menossa koko viikon, eikä ole oikein ollut aikaa koti-ikävälle. Tänään ajoin kotiin viimein kotiin Helsingistä ja oli kyllä niin ihana tulla kotiin. Tässä sohvalla se sitten iski. Ilmeisesti joku muukin oli aika tyytyväinen kotiin tulooni, sillä ovenkarmissa roikkui kimppu lempikukkiani. Aina on ihana palata kotiin kun on reppu täynnä uusia eväitä. Inspiraatiota, kokemuksia, hetkiä ja uusia ystäviä.

Yes Girlin Petra ja Kriselda järjestivät aivan upean bootcampin ja se startattiin torstaina yhteisellä aamiaisella Green Hippo Cafessa Helsingissä. Mikä olisikaan parempi tapa startata päivä hei! Bowlit naamaan, tiimivaatteet päälle ja nokka kohti Vierumäkeä. Ihan pakko tunnustaa jo heti, koko reissu ylitti omat odotukseni täysin. Meillä oli aivan mielettömät puitteet ja ennen kaikkea upea jengi mukana. Yhdessä vietetyt hetket olivat todella sellaisia, jotka tulen muistamaan varmasti aina. Sellaista laatuaikaa pitäisi olla paljon useammin.

Pääsimme Vierumäellä kokeilemaan eri lajeja ja itselleni aikaisemmin täysin tuntematonta curlingia. Tuo laji vaikutti todella hauskalta, mutta vaatisi kyllä hieman enemmän toistoja. Jotenkin tuo jäällä pystyssä pysyminen oudossa asennossa oli haastavaa. Pitäisi käyttää jalkavoimia mutta heti jos käytät voimaa liikaa, lennät kumoon ja kiekko lentää päätyyn saakka. Maalia kutsuttiin nimellä “nänni”, joka jäi elämään myös illan seurapeleihin. Enemmän siinä taisi naurattaa kuin missään muussa aktiviteetissa, eikä siitä tuntunut tulevan oikein mitään. Olen kuitenkin ilmeisen kokenut pesemään lattioita, sillä jään hinkkaaminen tuli täysin luonnostaan. Täysillä harjattiin tietysti.

Pääsimme myös ihan oikeaan tenniskouluun, joka tuli enemmän kuin tarpeeseen. Olen aikaisemmin lähinnä mätkinyt palloa vaiston varassa. Upea laji, mutta myös aika tekninen. Nopeudella ja tarkkuudella tosin pärjää alkuun ihan kohtalaisesti. Tennis vaatisi kyllä pitkää pinnaa – niin ja sen lehmän hermoilla varustetun maikan. Tykkään siitä silti ehkä vähän.

Illan tullen saimme nauttia aivan mahtavasta savusaunasta. Vaikka olen monia savusaunoja kolunnut, en ole koskaan aikaisemmin a. kantanut saunaan omaa tuolia tai b. kiivennyt toiseen kerrokseen saunomaan. Taisin nauraa sisuskaluni kipeäksi siinä vaiheessa kun pääsimme koko jengin voimin ulos saunasta – osa mimmeistä oli täysin mustan noen peitossa. Olin ilmeisesti valinnut loistavan nurkkapaikan, sillä vältyin tältä pitkältä pesu-operaatiolta.

Saunan jälkeen nautimme aivan upean illallisen. Tofua, kasviksia, perunoita ja lämmintä lohikeittoa. Ilta jatkui vielä seurapelien voimin mökillämme. Jokaisen piti kirjoittaa lause, joka liittyisi bootcamppiin joko oikeasti, tai kuvitellusti. Ryhmän tehtävänä oli vuoron perään joko piirtää, tai kirjoittaa aikaisempi tarina. Sehän ehti tietenkin muuttua matkan varrella, miten kukin sen sitten saattoi kulloinkin tulkita. Yllättävää, että meidän seurapelien kuningatar Julia oli tämänkin idean takana. Jutut olivat tietenkin varsin lennokkaita ja harvassa oli ne oikeat vastaukset.

Jotta kaikki ei olisi ollut niin täydellistä, jäimme sentään ilman takkatulta ja sulaneita vaahtokarkkeja. Ilmeisesti luukun kanssa oli vaikeuksia? Tässä vaiheessa taisimme yhteen ääneen todeta ” miksi nämä asiat on aina annettu miehille”. Onneksi emme möläyttäneet kommenttia ” nyt tarvittaisiin miestä”. Päätimme nauttia vaahtokarkit rehellisesti kylmänä. Ainoat miehet tällä reissulla oli meidät ihanat tennismaikat +  autonkuljettajat. Kiitos kun jaksoitte meitä ja kikatusta.

Seuraavana päivänä aamuvirkkuna tunnettu Petra oli suunnitellut ohjelmaksi SUP-lautailua. Hieman arvelutti aluksi kuinka onnistuisin pysymään laudalla? Fit & Balance-tunti oli kuitenkin erittäin loistava ja jokainen meistä säilyi kuivana. Tällä kertaa emme siis vain meloneet eteenpäin, vaan tunnilla oli selvä kulku. Tunnin aikana käytiin paljon joogasta tuttuja liikkeitä läpi, joten se helpotti ainakin omaa keskittymistä. Epävakaa alusta haastoi aivan erilailla keskivartaloa. Yllätys jälleen, parasta taisi olla loppurentoutus, johon olisi tehnyt taas mieli nukahtaa. Eihän se kellokaan ollut edes yhdeksää.

Aamu jatkui loistavasti suoraan aamiaispöytään, jossa teemana oli kaikkein rakastama puurobuffa! Olen kuullut suolaisilla täytteillä maustetuista puuroista, mutta en ole aikaisemmin rohjennut sellaista maistamaan. Julian rohkaisemana poikkesin tutusta marjat puuroon kaavastani ja kasasin sinne kaikkea outoa. Parmesaania, pekonia, parsakaalia, kukkakaalia, pestoa ja pinjansiemeniä. Eikö kuulostakin kummalliselta? Pakko kuitenkin myöntää; se oli todella nerokas! Kyllä kalpeni perus marjalla höystetyt aamupuurot. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Aamiaisen jälkeen suunnistimme vielä Flowparkkiin kiipeilemään. Yllättävän moni kärsii korkeanpaikan kammosta , mukaan lukien minä. Jotenkin siinä kuitenkin kykenee keskittymään niin täysillä, ettei korkeutta pääse edes sen kummemmin kohtaamaan. Oli kyllä todella hauskaa ja täytyy kyllä mennä pian uudestaan! Jäi nimittäin testaamatta se kaikkein vaikein rata. Hirveä hiki siinä kyllä tuli ja naurettua tuli taas vaan ihan vähän.

Tämä bootcamppi oli ehdottomasti täydellisesti mietitty kokonaisuus ja sain mielettömästi inspiraatiota näistä kaikista mukana olleista mimmeistä. Myös luonnonrauha tekee aina omiaan, täysin huomaamatta. Näitä täytyy ehdottomasti järjestää useammin<3

Yes Girlin sanoma on vahva ja tärkeä; Naiset, pidetään yhtä. Kannustetaan ja tuetaan toisiamme, sillä vain näin voimme saada aikaan isoja asioita. Vaikka olemme kaikki kollegoita, emme kilpaile keskenämme. Autamme toisiamme tarvittaessa ja jaamme parhaat vinkkimme myös muille! Ilman näitä upeita tyyppejä tämä työ olisi todella yksinäistä ja luulen, että inspiraationi olisi kuollut jo aikapäiviä sitten. Ammennan sitä paljon ympäriltäni ja muista ihmisistä. Siksi heidän energialla on suuri merkitys myös siihen kuinka minä voin. Mitä minulla on annettavana muille. Laitetaan hyvä kiertämään.

Kiitos Petra + Kriselda (YES GIRL), Vilma, Sabina, Adama, Noora, Saranda, Julia,  Laura ja Juuli

Täällä on aika tyhjät akut tämän viikon hulinoiden jäljiltä, mutta olo on mitä parhain. Luulen että huominen sunnuntai menee ihan kotona leffojen ja itsetehdyn raakajäätelön + Teemun kanssa. Rentoa viikonloppua sinne siis. Ladataan energioita ensi viikkoa varten.

Kuvat Juuli Rönkä

Love, E