Eevi Teittinen

Nälkä – mikä ihana tekosyy?

*Yhteistyössä Skoda

Kauhea nälkä. Tämä lause on meillä kotona varsin tuttu. Tuntuu että saisin kantaa kokonaista jääkaapillista mukana päivän menoissa. En kuitenkaan haluaisi mennä ihan niin hifistelijäksi että kiikuttaisin kylmälaukullista olkapäälläni. Usein vaihtoehtoja löytyy aina kunhan a. suunnittelee hieman b. osaa ennakoida. Aina se ei kuitenkaan ole ihan niin helppoa.

Usein liikenteessä iskee se nälkä yllättäen. Nälkä ei kysy onko hyvä hetki vai ei. Ottaako himot lopulta vallan ja koukkaan kiukuspäissäni Mäkkäriin? Videolla se selviää

Pidän aina laukussa mukana pientä evästä. Miniporkkanoita, omenoita, proteiinipatukoita tai pähkinöitä. Ne ovat ensiapuna kiukkuiselle tytölle. Näillä pienillä jutuilla vältän sen totaalisen romahtamisen, joka tapahtuu jos nälän antaa riehua liian pitkään. Tiedättekö sen tilan, kun voisi itkeä, nauraa ja huutaa samaan aikaan? Se on se kiukkunälkä. 

Suomessa myös tien päällä on mahdollista syödä terveellisesti. Huoltoasemilta saa paljon erilaisia terveellisiä vaihtoehtoja, kuten proteiinipatukoita, hedelmiä, smoothieita ja salaatteja. Nälkä ei siis ole silloinkaan se ihana tekosyy 😉 Laiskuus saattaa olla.

Paljon on nyt puhuttu siitä pitäisikö sitä alkaa tuottamaan videomateriaalia tänne blogiin. Fitnesspäiväkirjoja kuvatessani päivät täyttyivät kuvaamisesta ja nyt tuntuukin tuo tuttu kuvauskäsi jo vähän orvolta. Se niin tottui uuteen hommaansa ja niin totuin minäkin. Blogiin onkin siis mahdollisimman pian tulossa myös videomateriaalia, kunhan löydän siihen sopivan videokameran. Hyviä ehdotuksia niin videokameran kuin myös materiaalinkin osalta otetaan vastaan! <3

-E