Eevi Teittinen

ASIAT JOITA VAIN TOINEN NAINEN VOI YMMÄRTÄÄ

Tässä alkaa aika olla käsillä. Ensi maanantaina lähden Los Angelesiin ja palaan takaisin Suomeen vasta toukokuun lopussa. Napanuora on katkaistava – puhun nimittäin nyt Lindan ja minun ystävyydestä. Sellaista ei ole toista ja alamme molemmat olemaan hieman hätääntyneitä sillä päivät vähenevät. Sanoin Lindalle että Skypetetään sitten vaan paljon ja päivitetään kuulumisia. Muija lupasi Skypettää ensimmäistä kertaa ikinä. Asia jota on pakko arvostaa.

Puhumme toisillemme hyvin avoimesti oikeastaan ihan kaikesta ja olemmekin monesti todenneet, kuinka upeaa on löytää tällainen ystävyyssuhde aikuisiällä. Jotenkin yhtä räkäiset jutut ja yhtä hirveä nauru. Siihen päälle yhteiset kisakokemukset, joita ei pääse ikinä kokemaan kenekään muun kanssa. Yhteinen laji on ehdottomasti tuonut meidät yhteen ja koen saaneeni tästä ystävyydestä hirveästi lisäarvoa elämääni. Tuntuu että toinen pystyy ymmärtämään ajatuksiani – jopa niitä mitä en sano ääneen. Osaamme nykyään myös lukea toistemme ajatuksia – hieman pelottavaa! Mutta sitten niihin asioihin, joista ei kannata edes yrittää selittää miespuolisille henkilöille – vaikka kyllä Dan, oletkin hirveän rakas ja ihana tyyppi. Silti löytyy asioita joihin kannattaa hakea vastakaikua naiselta…

 Menköön nämä “vain naisten jutut”-kategoriaan…

Miesten välinen ystävyys olen jotenkin niin erilaista kuin meidän naisten välinen ystävyys – sitten siihen väliin sotkeutuu vielä miehen ja naisen väliset sopat! Siksi meillä kotona on joskus vaikea ymmärtää Lindan ja minun välistä yhteyttä. Mutta kaikki ystävyyssuhteet ovat erilaisia ja omalla tavallaan tärkeitä. Siksi erilaiset ystävät ovat rikkaus, joita pitää osata arvostaa. Uskon että ulkomaanseikkailuni jälkeen arvostan taas uusia asioita ja vanhoja entistäkin enemmän. Mutta naiset, arvostakaa toistenne tukea ja ymmärtämisen kykyä <3 Olkaa kilttejä toisillenne. Pitäkää toisistanne huolta parisuhteista huolimatta.

Meikki ja hiukset – Milla 

Asu – Gina Tricot