VÄHÄKALORINEN JUUSTOKAKKU
1 purkki 3 % maustamatonta tuorejuustoa (laktoositon)
2 purkkia ProPud-vanukasta (vanilija)
2 kokonaista munaa
n 0,5 dl Erytritolia (makeutukseen oman maun mukaan)
Ripaus suolaa
Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Vatkaa munat vaahdoksi ja lisää tämän jälkeen muut ainekset. Lisää tarvittaessa makeutta stevialla tai erytritolilla ja mausta makusi mukaan. Siirrä seos vuokaan ja anna kakun kypsyä uunin keskitasolla noin tunnin verran hieman uunista riippuen. Jos kakun pinta tummenee liikaa, laita folio kakun päälle. Kokeile tikulla kakun kypsyyttä.
Nauti marjojen tai itsetehdyn sokerittoman hillon kera!
Voit halutessasi maustaa kakkua makusi mukaan esimerkiksi raakakaakaojauheella, kardemummalla, kanelilla yms. Itse pidän perinteisestä juustokakusta niin paljon, että en lisännyt tähän lainkaan mausteita.
Loistavaa viikonloppua -E <3