Eevi Teittinen

Vinkit lempeämpään arkeen

*Kaupallinen yhteistyö HOHDE luonnonkosmetiikka
Olemme äärimmäisen hyviä vaatimaan itseltämme arjessa, mutta kuinka moni muistaa ne lempeät jutut, jotka rakentavat omaa hyvinvointia aina sata kertaa enemmän? Me tarvitsemme onnistumisen tunteita ja kun vaadimme, kykenemme usein kontrolloimaan tapahtumia ja omaa käytöstämme paremmin. Pelkkä itseltään vaatiminen johtaa kuitenkin siihen, että akut loppuvat jossakin vaiheessa. Vasta kun riittää itselleen, osaa olla lempeämpi arjessa ja myös päästämään irti liiallisesta kontrolloinnista.
Päätin muutama viikko sitten olla itselleni erityisen lempeä ja menin hierontaan. Olin säästellyt tuota saamaani lahjakorttia sopivaa hetkeä varten. Vähän nauratti tuo ajatus. Sopiva hetki. Koska sellainen muka tulisi, ellen sellaista päättäisi itse ansaita juuri nyt? Menin siis hierontaan keskellä päivää. Ai että miten kapinallista. Ihon kosketuksessa on jotain maagista, siitä tulee aina äärimmäisen renotutunut olo. Se mikä kuitenkin yllätti, oli tyytyväisyys ja hyvä olo omaa itseään ja kehoaan kohtaan. Olin ollut lempeä ja pitänyt huolta, myös mieli seurasi kehoni perässä. Tämä fiilis voi tulla myös tietyn treenin jälkeen, itselläni se tarkoittaa hikoiluttavaa joogaa. Myös pitkä metsäkävely ja ihonhoitorutiinit tuovat tätä samaa fiilistä arjessa.

Tässä muutamia mun kokoamia huomioita, miten olla itselleen jokapäiväisessä elämässä lempeämpi ja hyväksyvämpi, ja sitä kautta levittää myös positiivista energiaa ympärilleen.

 

 

 

 

 

 

Mitä paremmin itsensä hyväksyy, hyväksyy myös muut. Myös lempeys itseään ja muita kohtaan kasvaa hyväksymisen myötä. Sitä voi harjoitella joka päivä. Olemme aina keskeneräisiä, eikä täydellisyyttä ole olemassa. Silti jokainen voi tulla aina paremmaksi tyypiksi, joka tekee elämästäkin parempaa.

Arvostan itseäni ja siksi teen hyviä valintoja hyvinvointiani ajatellen. Hyvä valinta on milloin mitäkin. Joskus se on hikilenkki, välillä leffa sohvalla. Joskus se tarkoittaa vihersmoothieta, toisinaan taas jäätelöä. Lempeys johdattaa usein paremmin kuin jatkuva kontrollointi tai vaatiminen. Lempeys on sisäsyntyistä, joka näkyy valinnoissamme.

Saat koodillani EEVI kaikki Hohteen ihonhoitotuotteet hintaan 26,80 e (etusi jopa 50 %). Tutustu tuotteisiin ja tilaa suoraan kotiovellesi täältä.

Rakasta. Love, Eevi

Kuvat – Puurovisuals