Eevi Teittinen

FITNESS PACK – FLIGHT MODE

*Kaupallinen yhteistyö Belizia

Tiedättekö sen fiiliksen kun tajuaa koneessa jotain tärkeää unohtuneen kotiin? Olen tässä viime vuosina päässyt matkustelemaan sen verran paljon, että olen harjaantunut tässä matkalaukkujen pakkaamisessa aika kivasti. Nyt tämä hetkellisesti lamaannuttava fiilis yllättää minut enää harvoin. Erityisen opettevainen fitness-elämäntyylin kannalta oli MM-kisamatka, jossa nousi esiin paljon ruokavalioon liittyviä juttuja. Mitä saa ottaa käsimatkatavaroihin ja mitä tulee laittaa ruumaan? Entä miten ihmeessä sen ruuan saa pidettyä kylmänä koko pitkän lennon? Lomamatkat on kyllä astetta helpompia!

Käsimatkatavaroissa kulkee kuitenkin aina tietyt suosikit, joista ei voi luopua. Niillä on joko a. viihdyttämistarkoitus b. mukavuustarkoitus tai c. selviytymistarkoitus. Tässä listaa mitä sinne käsimatkatavaroihin voi pakata ja mitä lennolla kannattaa muistaa.

FITNESS PACK

Astetta mukavamman matkustamisesta tekee sopivan kokoiset matkalaukut. Nämä upeat Samsoniten Neopulse Spinner matkalaukut ovat tilavuuden lisäksi ihan super kevyet – matkalaukun sisältö nimittäin hipoo aina poikkeuksetta maximi rajoituksia. Uusien laukkujen kanssa pitkin lentokenttää pyöriminen (ja joskus juokseminen) oli astetta kätevämpää, kiitos 360 astetta kääntyvien pyörien! Laukut kääntyvät tiukkienkin mutkien yllättäessä varsin ketterästi. Myös mukulakivet ja hiekoitettu tie jäivät kakkoseksi.

Onneksi nykyään ei tarvitse pelätä että se oma laukku saapuisi hihnalta räjähtäneenä. Muistan kuinka vielä muutamia vuosia sitten laukut sai köyttää turvanarulla ihan vain varmuuden vuoksi jotta välttyisi pikkuhousujen ja muun kivan sälän keräämiseltä silmäparien ihmetellessä ympärillä. Näissä nykyajan vempeleissä ei paljon kolhut tunnu tai näy! 

Käsimatkatavaralaukussa kulkee kamerat, läppärit ja muut isommat tarvikkeet. Lennolle voi tämän lisäksi ottaa käsilaukun tai repun, jonka hyödynnän myös aina mahdollisimman hyvin (eli isosti). Käsilaukkuun kannattaa pakata passi, rahat, puhelin ja muut akuutisti lennolla tarvittavat Fitness packin välineet. Kukaan ei halua tukkia kulkuväylää kun toinen etsii eväitään ja sukkiaan heti koneeseen päästyään…

Belizian lukijakilpailussa arpaonni suosi nimimerkkiä Joliel – Onnea huikeasta palkinnosta! Kiitos kaikille monipuolisista pakkausvinkeistä, niitä tuli kokonainen läjä! Varmasti monelle meistä tuli uusia ahaa-elämyksiä näistä vinkeistänne<3 Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus hyödyntää alennuskoodia Belizian verkkokaupassa. Etukoodilla Eevi10 saat -10% alennusta valitsemastasi tuotteesta. Matkakuume nousuun!

Be active -E