Bonduellen kasvissäilykkeet ovat ehdottomasti säilykehyllyjen aatelistoa, sillä ne ovat todella rapeita ja maukkaita jopa sellaisenaan. En tiedä miten olen vasta nyt löytänyt nämä helmet, sillä Bonduelle on kuitenkin ollut olemssa jo yli 70 vuoden ajan. Ranskalainen klassikkomerkki on todella tullut jäädäkseen meidän fitnesskeittiöön!
Meillä kotona onkin yhdeksi himonkohteeksi noussut Bonduellen tex mex mustapapu, jota voi helposti kauhoa suoraan suuhun välipalaksi. Nämä säilykkeet ovat todella varteenotettavia kavereita ruoanlaitossa ja niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää terveellisenä osana kokkailua – tai jopa nauttia osana välipalaa;)
PROTEIINIPITOINEN SALAATTIWOKKI
(Kasvis/maidoton/soijaton/kuitupitoinen)
4 annosta, noin 400 kcal/annos
1/2 purkki Bonduelle linssejä
1 kpl paksoita (pinaattikiinankaali)
kevätsipulia
1 chili
1 lime
1 korianteri
1/2 purkki Bonduelle härkäpapuja
1 purkki Bonduelle mustapapuja
1 rasia kirsikkatomaatteja
Tuoreita miniparsoja
Tuoreita Bellaverde Parsakaaleja
1 purkki Bonduelle tex mex chilimaissia
Kourallinen smoke&roasted manteleita
1 kasvisliemikuutio
Guerande-suolaa
Pilko kasvikset ja kevätsipuli. Kypsennä miedolla lämmöllä tilkassa öljyä noin 5 minuuttia. Lisää sekaan kasvisliemikuutio, lime, chili ja tilkka vettä. Kaada sekaan pavut, linssit, mantelit ja maissi. Lisää suola ja kypsennä vielä muutama minuutti. Nauti lämpimänä tai kylmänä!
Syökää hyvin – voikaa paremmin <3 -E