Jouluna söin välillä riisipuuroa aamiaiseksi, toisinaan suusta sujahti alas raakakakkupala. Nyt on kuitenkin smoothiekone käynyt taas kuumana ja perinteiseen aamiaiseen palattu hyvillä mielin. Se stoppi tulee kyllä, kunhan on saanut rillutella tarpeeksi ja kyennyt ottamaan rennosti. Olemme nyt itseasiassa Rukalla viettämässä talvilomaa. Olen kuitenkin syönyt maltilla ja koska suklaakonvehdit tulevat jo korvista ulos, valmistin herkullisia lakumuropalloja. Terveellisiä ja sairaan hyviä! Näitä kannattaa pyöräyttää vaikka Uudenvuoden bileitä varten jo nyt, sillä ne voi halutessaan myös pakastaa. Rapeus on kuitenkin parhaimmillaan juuri tehtynä. Ne myös katoavat mysteerisesti sieltä pakastimestakin…
LAKUMURO-TOFFEE HERKKUPALLOT (n. 20 kpl)
Helppo ja nopea!
1 dl Mulpereita
1 dl Gojimarjoja
1 dl Cashewpähkinöitä
100 g Lakutaateleita
1 dl herajauhetta M-Nutrition vanilija tai maustamaton / tai vegeproteiini
1 rkl Lucuma-jauhetta
5 kpl isoja riisikakkuja (luomu)
0,5 dl vettä
2 rkl maapähkinävoita
1 rkl Arctic berries-jauhetta
Soseuta marjat, pähkinät, maapähkinätahna, vesi ja jauheet blenderissä tai sauvasekoittimella. Sekoita seos hyvin. Seoksen tulisi olla sitkeää, jotta se on muotoiltavissa palloiksi. Murenna riisikakut kulhossa ja lisää valmis taikina kulhoon. Sekoita seos käsin ja muotoile sitten taikinasta palloja. Siirrä valmiit pallot pakastimeen noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua. Voit säilyttää niitä jääkaapissa tai pakastimessa
Koodilla Minifitness17 saat 10 % alennuksen reseptin herajauheista, sekä kaikista M-Webstoren M-Natural, M-Nutrition ja Supermass-tuotteista
Mahtavaa viikkoa täältä lumen keskeltä <3 -E