Eevi Teittinen

KESÄN KEVYIN MARINADI

Joskus tekee mieli maustaa lihaa muullakin kuin mausteilla ja suolalla. Marinadi on usein kevyempi vaihtoehto kuin kastikkeet, joten päätinkin jakaa yhden todella hyvän marinadi-reseptin. Grillikesä on nimittäin avattu eilen tällä helpolla ja nopealla reseptillä, jonka opin ystävältäni Jenkeissä!

80 kcal MARINADI 

(400 grammaa naudan ulkofilettä)

1 pullo (60ml) kalakastiketta 

1/2-1 Sitruunan mehu

Suolaa

Mustapippuria

 1 Pilkottu chili

Mitä pidempään liha ehtii marinadissa maustua, sen parempi ja vahvempi on myös maku. Koska nälkä yllätti eilen pahasti, sai soossi hautua ainoastaan hetken. Liha sai kuitenkin kivasti makua ja toimi pikamarinoitunakin kivasti!

Kivaa lauantaita <3 -E