hyvinvointi kilpailu koti ja sisustus Perhe ja suhteet Treeni

KULISSIEN TAKANA

Kulissit kätkevät taakseen paljon enemmän kuin uskoisitkaan. Painetta, stressiä, itkua, naurua, jännitystä ja kipua. Olen käynyt tämän matkan aikana läpi varmasti kaikki mahdolliset tunnetilat, joka tekeekin tästä niin mahdottoman rankkaa ja myös samalla antoisaa! Tämä ei ole pelkästään uuden lajin opettelua, vaan se on paljon muutakin. Se on omien pelkojen ja epävarmuuksien kohtaamista, sekä myös uusien vahvuuksien löytämistä. Tämä ohjelma haastaa minua niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Hierojani mukaan minulla on enemmän vammoja ja kramppeja kuin koskaan. Kotiväki ei ole koskaan nähnyt minua yhtä väsyneenä – ei edes kisadieetillä. Joka viikko vihloo johonkin ja nyt tuntuu siltä että olisin saanut turpasaunan snägärillä. Silti nautin.

Vaikka kyseessä on kilpailu, on tämä paljon muutakin. Tämä on matka meille jokaiselle, josta on mahdollista jäädä käteen enemmän kuin kukaan meistä saattoi alkuun uskoa. Jotain ainutlaatuista ja upeaa!

Aikaa tämä homma vaatisi enemmän kuin on edes mahdollista tarjota – viidessä päivässä pitäisi ehtiä omaksumaan kunkin uuden tanssin tyylilaji ja tehdä siihen sopiva koreografia. Seuraavaksi tanssi pitäisi opetella, muistaa ja aksentoida. HAHAA, töitä saa painaa ihan taju kankaalla! Ainiin ja sitten niitä muitakin töitä pitäisi jotenkin kummallisesti ehtiä tekemään. Ollaan me vähän hulluja ja kummallisia kyllä kaikki.

Turhautuminen iskee ihan joka päivä, mutta uskosta ei luovuta – kyllä tämäkin on taas ihan mahdollista. Jani uskoo silloin kun minä en ja toisinpäin. Välillä raivotaan molemmat, mutta sitä se teettää kun kaksi tulista sielua hyppii tarpeeksi kauan yhdessä kopissa. Ilman positiivista asennetta ja halua kehittyä voisi olla kohtalaisen synkkää koko homma. Se kuinka paljon tämä kultakin kilpailijalta vaatii, ei voi edes verrata. Lähtökohdat ovat täysin erilaisia, mutta entä sitten? Mahdollisuudet ovat silti olemassa. Meillä kaikilla on mahdollisuus kehittyä omana itsenään, oppia ja nauttia tästä matkasta. Jokainen tekee tätä kuitenkin itselleen, vaikka kilpailu onkin meillä jokaisella mielessä.

Jokaisen viikon haaste on aina uusi, koska jokainen tanssi on täysin erilainen. Halu oppia ja kehittyä on kuitenkin täällä todella kova ja te voitte vaikuttaa niillä omilla äänillänne siihen kuinka kauan me ollaan mukana! Äänillänne on suuri merkitys tässä pelissä <3 Äänestää voit täällä tai tekstaamalla 8 numeroon 17225 tai soittamalla numeroon 0700 79008

Kiitos kaikille ihanista viesteistä ja tsempeistä -E

Ps. Viime sunnuntain veto löytyy täältä

Tanssii tahtien kanssa

 

Kuvat Katja Tamminen Photography