BRUNSSILAUTANEN
Tuorepuuron jämät edelliseltä päivältä. Resepti täällä
Riisikakkua kylmäsavuhärällä ja avocadolla
Goji-inkivääripannarit
Appelsiini-inkiväärimehua sitruunalla
Goji-inkivääripannareiden resepti on varsin helppo ja nopea. Pannareiden paistoaika on hieman uunista ja pannarin paksuudesta riippuen noin 15 minuuttia. Pannareissa on koko aamupala; proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia! Riittäisivät siis ihan sellaisenaankin.
GOJI-INKIVÄÄRIPANNARIT UUNISSA
1 kokonainen muna
3 valkuaista
1 dl Gojimarjoja
Puolikas tai kokonainen banaani
30-40 g Kaurahiutaleita
Raastettua inkivääriä (mehulingosta esimerkiksi)
1 dl Mantelimaitoa
(1 rkl Kookosöljyä)
Kalaharin suolaa
Mausteita kuten vanilijajauhetta, kardemummaa tai kanelia
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita ainekset blenderissä niin että taikina jää juoksevaksi. Annostele pellille tai kippoihin. Paista uunin alatasolla noin 15-20 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea.
VINKKI: Inkiväärinen pannarikastike syntyy helposti Ginger People Ginger Syrupista! Sopivasti potkua ja makeutta. Voit myös kokeilla tätä suoraan taikinan joukkoon leivonnassa
Loistavaa viikonloppua <3 -E