Aamiainen arki arvonta elämäntapa Elämäntyyli Fitness gluteeniton ruokavalio hyvinvointi Kiireisen aamiainen kilpailu Kotitreeni Lounas maidoton ruokavalio Motivaatio Proteiini ravitsemus Resepti Ruokavalio smoothie terveellisyys Terveys treenaaminen Treeni välipala

2 VIIKON OHJELMA – Sporttiset

*Kaupallinen yhteistyö;AlproMinfiitness_alpro_2viikon ohjelma

Takaisin ihanien arkihaasteiden pariin! Lähdimme liikkeelle smoothie-teemalla ja nyt jatkamme matkaa eteenpäin. Olen nimittäin laatinut Alpron sivuille täysin ilmaiseksi ladattavan 2 viikon ohjelman, johon kuuluu valmiit ruokavaliohaasteet, reseptit, sekä päivittäiset treenihaasteet!

Resepteistä löytyy lukuisia aamiaisia ja välipaloja, joista löydätte varmasti inspiraatiota ja ideoita itsellenne. Innokkaimmat voivat lähteä mukaan tälle kahden viikon matkalle ja toteuttaa sitä suoraan tämän Alpro H.A.P.P.Y Sporttiset-ohjelman mukana. Ideana tehdä pienillä, terveellisemmillä valinnoilla arjesta terveellisempi ja ennen kaikkea maistuvampi! Lähde mukaan ja energisoidu, tämä ohjelmani on suunniteltu teille sporttisille.

Inspiroidu tällä viikolla; Kokeile jotain itsellesi uutta hedelmää tai marjaa. Olen itse aivan hullaantunut passionhedelmään ja hyödynnän sitä aamiaisella lähes päivittäin. Sen voi kaataa jugurtin sekaan tai hurauttaa täydellisen silkkisen smoothien sekaan, joka vie sinut mukanaan eksoottiselle makumatkalle.

Passionhedelmästä löytyy toki myös loistavia terveyshyötyjä vähäkalorisuuden lisäksi. A- ja C-vitamiinilla, sekä kuidulla kyllästetty munamainen yllätys, jonka hedelmälihan voi helposti lusikoida vaikka suoraan suuhun. Poreileva, kirpsakan makea maku vie mennessään sinne lämpöön saakka!Minifitness_alpro_sporttiset-ohjelma

Minifitness_smoothiekisa_alproMakumatka Brasiliaan-smoothie 

(2 annosta)

2 dl jäisiä mangon paloja

2 dl Alpro Koookosjuomaa

2-3 dl Alpro Natural manteleilla-jugurttia

1,5 dl herajauhetta

2 passionhedelmää

Hurauta ainekset sekaisin blenderissä ja nauti ihanan pirskahtelevasta ja makeahkosta herkusta!

Haluankin haastaa sinut mukaan Smoothie-kilpailuun! Sinun tehtävänäsi on postata Instagramiin kuva omasta Smoothie-hetkestäsi käyttämällä häshtägejä #minifitness #alpro ja #2weeksprogram. Jaossa on tottakai upeita palkintoja, sillä eniten tykkäyksiä kuvalleen saanut henkilö saa omakseen Philipsin tehokkaan blenderin ja Alpron tuotepaketin. Tämän lisäksi tulen jakamaan mielestäni inspiroivimman kuvan postannneelle samaisen setin! 

minifitness_alpro_smoothiehaaste

Etkö tiedä miten koostaa hyvänmakuinen smoothie tai minkä kanssa porkkana toimii parhaiten? Tuleeko vihersmoothiestasi aina ihan kamalaa? Kokeile Alpron smoothiekonetta, joka kokoaa smoothien ainekset puolestasi juuri siten kuin itse toivot. Foodpairing on tutkittu menetelmä, joka tunnistaa raaka-aineiden aromit ja mahdollistaa löytämään sopivimmat ainekset 100% herkulliseen smoothieen. Et voi siis epäonnistua enää!

Tämä tammikuu on täynnä arjen ihanuuksia. Uusi arkihaaste tippuu jälleen ensi maanantaina! Oikein upeaa uutta viikkoa tyypit<3

Otatko kahden viikon haasteen vastaan? -E