Eevi Teittinen

PIHAFESTARIT

Tuntuu että koko Helsinki tyhjeni viikonlopuksi. Oli festareita ja Hangon regattaa. Oltiin jätetty kaikki auki tyttöjen kanssa, sillä oli pakko saada mennä ihan sen fiiliksen mukaan. Niin siinä sitten kävi, että jäimme loisimaan meille. Tosin mikäs siinä oli ollessa, sillä sää helli ja ruokaa riitti. Seurakin oli mitä parhain.

Grillini on käynyt kuumana tänä kesänä ja toivottavasti se jatkuu vielä pitkään. Parhaimpia grilliini päätyneitä herkkuja ovat olleet kokonainen nieriä, miekkakala ja karitsan yrttimarinoidut vartaat. Myös folioon käärityt kasvikset ovat aivan mielettömän hyviä suolan ja oliiviöljyn kanssa. Grillissä kypsennetty ruoka on vaan niin paljon parempaa, huh! Eikä sen tarvitse olla aina epäterveellistä tai raskasta ollakseen hyvää.

Pakko palata kuitenkin riisipihveihin. Näissä ei ollut kuin keitettyä riisiä, mutta jälleen kerran valmistusmenetelmä ratkaisikin kaiken. Muotoilin siitä kelmun sisässä lättyjä, ja paistoin tilkassa kookosöljyä – VITSI miten rapea pinta! Aivan sairaan hyvää! 

Meillä on ollut pihafestarit. Stressihormonit ovat laskeneet jokaisella ja nyt onkin hyvä startata uusi viikko näillä energioilla! Astetta paremmat festarit, kun tuli treenattua ja nukuttua hyvin <3

Ps. Olen kirjoitellut omaa treenipalstaa Kauneus ja Terveys-lehteen jo jonkin aikaa. Palstani ilmestyy joka toisessa numerossa – nyt uusimmassa numerossa kesävinkkejä!

Loistavaa uutta tulevaa viikkoa kaikille <3 -E