Eevi Teittinen

BOOTCAMP

Terkkuja Jönköpingistä meidän omalta bootcampiltä! Lähdettiin Even kanssa Nannan luo tänne Ruotsiin keskittymään viimeisiin kisaviikkoihin. Vertaistuki on tässä vaiheessa todella tervetullutta. Olosuhteet, joissa ei tarvitse stressailla ylimääräisestä sopii tähän hetkeen paremmin kuin hyvin.

Ihana Nanna on tehnyt jokaiselle bootcamp päivälle aikataulut, mitä tehdään ja koska – rakastan tuota järjestelmällisyyttä! Nyt ei tarvitse miettiä edes ruoanlaittoa, sillä jääkaapista löytyy jokaiselle oma hylly nimilappuineen (kyllä, ihan oikeasti). Keskitymme täysin tähän kuplaamme nämä viimeiset viikot – tämä tuntuu ihan fitnesslomalta! Reissumme on ollut täynnä naurua, höpöttelyä ja niin paljon ihania hetkiä että tällä energiaryöpyllä jaksaa painaa loppuun asti. Tuntuu että dieetti sujuu vain entistä paremmin ja energisemmin. Tässä kohtaa maisemanvaihdos oli selvästi paikallaan. On myös tärkeää ympäröidä itsensä hyvillä ja tärkeillä tyypeillä, joista voi ammentaa energiaa ja motivaatiota!

Nanna myötäelää ja piiskaa meitä treeneissä. Heti lennon jälkeen suuntasimme hiitille Nordic Fitness-salille. Oli ihana saada hiki virtaamaan tämän pitkän flunssan taltuttaman lepotauon jälkeen. Tänään suuntasimme yksityiselle salille, jota olemme aikaisemmin ihailleet vain Fitnesspäiväkirjojen kautta. Tämä sali on lähinnä kuntosalilaitteiden showroom, jossa saa treenailla ihan rauhassa. Makeeta ja samalla hullua! Puitteet olivat mielettömät ja Even kanssa hilluttiin ympäriinsä kuin pienet lapset huvipuistossa. Rakastuin. Motivaatioboostia parhaimmillaan! Consept-kuntosali on kyllä ehdottomasti yksi huikeimmista treenisaleista joissa olen koskaan päässyt treenaamaan.

Jönköping muistuttaa paljon Porvoota. Pieni ja todella kaunis paikka, joka jaksaa häkellyttää kauniilla järvillä ja maisemillaan. Kun katson ikkunasta ei tule mieleen ensimmäisenä Ruotsi. Aivan mieletön paikka lyhyelle get awaylle, jos kaipaa rauhoittumista pienen kaupungin sydämessä. Jönköping sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Göteborgista, jonne lensimme suoralla lennolla Finnairilla. Ei ehkä ensimmäinen paikka jonka turisti valitsisi, mutta siksi tämä varmasti tuntuukin niin erilaiselta ja kaukaiselta hypyltä ihan omaan maailmaansa. Minulla on kutina että tänne tullaan vielä uudestaankin…

Treenien lomassa rentoudumme ja vietämme laatuaikaa yhdessä. Nauroimme kippurassa eilen kun tajusimme jokaisen keskustelumme päivän aikana liittyneen jollakin tavalla urheiluun tai ravintoon. Bootcamp kirjaimellisesti. Nyt matkaamme Hooks Herrgårds-kylpylään rentoutumaan hetkeksi, jonne matkaa kätevästi 20 minuutissa autolla.

Tämä on parasta tyttöjen lomailua <3 -E