arvonta Bikini Fitness Bootcamp dieetti Elämäntyyli Fitness hyvinvointi kisakausi Kuulumisia Matkailu Matkustaminen Motivaatio Muoti Saliharjoittelu treenaaminen Treeni ystävyys

WORLD CUP-TORONTO

*Reissussa mukana; NordicbetMinifitness_friends_Eveliina_Eevi_adidas

Nyt ollaan täpinöissä enemmän kuin ikinä! Lähdemme nimittäin ensi kuussa Even kanssa Kanadaan katsomaan lätkän World Cup-kisoja ja samalla pitämään omiin kisoihimme valmistavaa bootcamppia. Olemme molemmat haaveilleet Kanadasta ja mikä olisikaan parempi paikka imeä itseensä kisajännitystä ja painella treenejä kuin lätkähuumaa täynnä oleva Toronto! Voi sitä hien hajua!

Meidän reissumenoa pääsette seuraamaan niin täällä blogin, kuin myös Instagramin ja Snapchatin puolella. Uskon että mielenkiintoisia tilanteita riittää kerrakseen, sillä kisojen alla matkusteleminen eroaa jonkinverran siitä ihan tavallisesta lomareissusta! Meillä on niin mieletön energia yhdessä, että naurua tältä reissulta ei tule varmasti puuttumaan, huhhuh. Vitsailemmekin usein, kuinka Eve on luotu tänne mun aisapariksi – siltä se tuntuu oikeasti ihan liian usein. Meidän välillä on sen positiivisen energiakentän lisäksi hiljaista, harvinaislaatuista ymmärrystä. 

Minifitness_team_adidas_sportlife
Kuvat Tomi Salakari/T2Tuotanto

Nyt on teilläkin mahdollisuus päästä samaiselle reissulle 19-23 syyskuuta. Sun ei tarvitse muuta kuin käydä veikkaamassa viiden lätkäpelin tulokset ja pääpalkinnon voittaja pääsee Torontoon tsiigaamaan Suomi-Ruotsi, sekä Suomi-Venäjä matseja. Matka sisältää liput, hotellin ja lennot. Voit osallistua skabaan täällä. Siellä nähdään!

Nyt meillä tytöillä alkaa matkan suunnittelu ja listallamme on paitsi hyvän kuntosalin metsästys, myös nähtävyyksiä olisi tarkoitus ehtiä katsastamaan niiden lätkämatsien ohessa. Kunnon sporttailua siis luvassa! Jos teiltä löytyy spessutipsejä Torontoon, huikatkaa niitä tännekin päin.

 Ps. Olen saanut kunnian olla ehdolla tämän vuoden The Blog Awardseissa – ISO kiitos jo tässä vaiheessa. Finalistit on valittu tuomariston äänillä ja nyt olisi teidän aikanne vaikuttaa! Haetaan se voitto yhdessä, vihdoinkin !! <3 Arvostan suuresti ääniänne ja tukeanne. Äänestää voi täällä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Polarin fitnessranneke (arvo 200 euroa) sekä liput säkenöivään gaalaan kahdelle.tbaf_2016_nominated_white_fi

-E <3