Yleinen

Suklaakeisari

Olen rakastunut!

Toinen rakkauden kohteeni toi eilen kotiin laatikollisen raakasuklaata. Vaikka niitä ei olisi ehkä kannattanut syödä illalla, en voinut vastustaa. Söin 3. Olin ollut aiemmin aika väsynyt mutta nämä todella nostivat energiatasot ihan uudele tasolle!

Käykää vierailemassa Suklaakeisarin sivuilla ja tutustukaa.
 Ihan huippu esimerkiksi makean nälkään tai energiaboostiksi ennen treeniä.
 Mikä parasta, MAISTUU TAIVAALLISELTA JA ON TERVEELLISTÄ!


Muistakaa säilyttää jääkaapissaHeidän sivuillaan on kirjoitettu näin;

“Suklaakeisarin raakasuklaa-kookosruudut sisältävät pääosin terveellisiä rasvoja, joilla saattaa olla tehostavia vaikutuksia aivotoimintaan. Kookoksen ja kaakaon laadukasta proteiinia, sekä sopivasti hiilihydraatteja, joista suuri osa on kuitua. Täydellinen välipalavaihtoehto tai latausruoka treenejä varten, antaa reilusti pitkäkestoista ja tasaista energiaa, sekä saattaa merkittävästi parantaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä”


Ainesosat:

Kylmäpuristettuneitsytkookosöljy, Luomu

“Noin 90% kookos-öljystä on keskipitkiä rasvahappoketjuja (MCT öljyä). Kookos-öljy saattaa kiihdyttää kilpirauhasen toimintaa, ja onkin arvostettu ja tehokas apu painonhallintaan. Kookos-öljyn rasva sulaa helposti, ja kulkeutuu suoraan maksaan palaen siellä energiaksi. Sillä saattaa olla edistäviä vaikutuksia ruuansulatukseen, sekä muiden ravintoaineiden imeytymiseen. Kookosöljyä on pitkään käytetty ehkäisemään ja vähentämään kehon tulehdustiloja, ja paljon on puhuttu sen mahdollisista viruksia,bakteereja ja sieniä torjuvista vaikutuksista . Kookosöljystä voi olla myös merkittävää apua verensokerin säätelyssä. 
Kookoshiutaleetsisältävät pääosin kookoksen hyvää rasvaa, sekä reilusti proteiinia.”Raaka kaakao, Luomu

“Tämä myös Mayojen suosiossa ollut ”Jumalten ruoka” on todellakin maineensa veroinen. Raaka kaakaon sanotaan  olevan yksi maailman ravinnerikkaimmistaruoka-aineista, ja sisältävän yli 1200 aktiivista aines-osaa. Raakakaakao on erinomainen kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde.

Raaka kaakaon on arvioitu sisältävän ainesosia ja molekyylejä, jotka lisäävät kehomme hyvän olon hormoonien tuotantoa, ja parantavat aivokemiaamme.

Maun takia käytetään myös hieman paahdettua luomukaakaota.”
Kotimainen hunaja

“Venäläiset tutkijat väittävät raa’an hunajan olevan maailman entsyymipitoisin ruoka-aine. Sen väitetään mm. parantavan refleksejä, havainnointikykyä ja älykkyysosamäärää.

Kotimainen hunaja on pastöroimaton, joka tarkoittaa sitä etteivät tärkeät entsyymit,probiootit ja antioksidantit ole tuhoutuneet kuumennettaessa hunajaa.”
Kotimainen Kaura, Luomu

“Kaura tunnetaan mm. kiinalaisessa lääketieteessä arvokkaana, kehoa tasapainottavana ruoka- aineena. Kaura sisältää hyviä rasvahappoja sekä runsaasti kuituja, ja auttaa pitämään verensokerin tasaisena. Se tasapainottaa myös vatsahappoja, mikä edistää mm. vatsalaukun hyvinvointia.

Kaura sopii myös useimmille keliaakikoille, mahdollisesti sen sisältämän aventantramidin takia.”

Suklaakeisarin Raakasuklaakookosruudut sisältävät pääosin terveellisiä rasvoja, joilla saattaa olla tehostavia vaikutuksia aivotoimintaan. Kookoksen ja kaakaon laadukasta proteiinia, sekä sopivasti hiilihydraatteja, joista suuri osa on kuitua. Täydellinen välipalavaihtoehto tai latausruoka treenejä varten, antaa reilusti pitkäkestoista tasaista energiaa, sekä saattaa merkittävästi parantaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä.
uklaakeisarin Raakasuklaakookosruudut sisältävät pääosin terveellisiä rasvoja, joilla saattaa olla tehostavia vaikutuksia aivotoimintaan. Kookoksen ja kaakaon laadukasta proteiinia, sekä sopivasti hiilihydraatteja, joista suuri osa on kuitua. Täydellinen välipalavaihtoehto tai latausruoka treenejä varten, antaa reilusti pitkäkestoista tasaista energiaa, sekä saattaa merkittävästi parantaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä.
Suklaakeisarin Raakasuklaakookosruudut sisältävät pääosin terveellisiä rasvoja, joilla saattaa olla tehostavia vaikutuksia aivotoimintaan. Kookoksen ja kaakaon laadukasta proteiinia, sekä sopivasti hiilihydraatteja, joista suuri osa on kuitua. Täydellinen välipalavaihtoehto tai latausruoka treenejä varten, antaa reilusti pitkäkestoista tasaista energiaa, sekä saattaa merkittävästi parantaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä.
ukl
aakeisarin Raakasuklaakookosruudut sisältävät pääosin terveellisiä rasvoja, joilla saattaa olla tehostavia vaikutuksia aivotoimintaan. Kookoksen ja kaakaon laadukasta proteiinia, sekä sopivasti hiilihydraatteja, joista suuri osa on kuitua. Täydellinen välipalavaihtoehto tai latausruoka treenejä varten, antaa reilusti pitkäkestoista tasaista energiaa, sekä saattaa merkittävästi parantaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä

Jotkut herkut ovat sallittuja! Itse valitsen mieluummin sellaisia, joissa on jotakin ‘”hyvää” keholle, eikä tule paha olo saatikka morkkista 🙂

-Eewi