Bikini Fitness Kauneus Treeni

Vaatiiko Bikini Fitness silikoneja?

NFE-4516En ole asiaa koskaan peitellyt, mutta en ole siitä varsinaisesti avautunutkaan. Tämä on ollut minusta aina kovin henkilökohtainen asia. Nyt asia on kuitenkin pyörinyt blogissani jopa liiakseltaan ja siksi päätinkin kirjoittaa aiheesta avoimesti ja suoraan. 

En tiedä miksi minua kiehuttaa kommentit naisten rinnoista. Ainakin minusta siinä mennään todella yksityiselle sektorille. Olen jättänyt nämä kyselyt ja kommentoinnit rinnoistani omaan arvoonsa, mutta kisaamisen myötä aihe on noussut todella pinnalle täällä – toki ymmärrettävistä syistä. 

Onko rintani pelkkää rasvaa? Ei ole. Olin haikaillut naisellisuuteni perään jo hyvin varhain. Koin jääväni paitsi naisellisuudesta ja siitä nauttimisesta. Rintani eivät koskaan kasvaneet. Tämä asia teki minut todella surulliseksi hyvin pitkään. Hankin silikonit Suomalaisella klinikalla vuonna 2012. Punnitsin ja perehdyin asiaan vuosia ennen päätöstäni. Halusin mahdollisimman luonnolliset ja omaan kehooni sopivan kokoiset rinnat. Ajatuksenani ei ollut oikeastaan edes se miltä näytän ulospäin, vaan syyt olivat hieman syvemmällä sisälläni. Halusin kokea olevani nainen ja pystyä nauttimaan kehostani ja olostani. Sen ei minusta pitäisi kuulua kenellekään muulle. Päätös oli minun. Tottakai bikineissä oli tämän leikkauksen jälkeen mukavampi olla, sitä en kiellä. NFE-4303 160vertailu4-1024x683

Minun oli äärimmäisen vaikeaa nauttia kosketuksesta. Yksi parhaista hetkistäni on ollut leikkauksen jälkeen se ensimmäinen, toisen ihmisen kosketus. Pystyin vihdoin tuntemaan niitä tunteita ja fiiliksiä, joita olin kaivannut elämääni pitkään. Oli mahtavaa pystyä riisumaan rintaliivit ilman, että olo olisi vaivaannuttava. Tuntui että pystyin vasta implanttien ottamisen jälkeen elämään ilman sitä jatkuvasti painavaa fiilistä että jotain puuttuu. Minusta tuli onnellisempi. Joskus näinkin pinnalliseksi, ulkonäkökeskeiseksi luokiteltava asia on toiselle jotain ihan muuta.

Ne näyttävät omaani ja kumppanini silmään hyvin luonnollisilta, enkä ole koskaan katunut päätöstäni ottaa silikonirinnat. Se päätös teki minun elämästäni paremman, vaikka se kuinka pinnallista jonkun muun mielestä olisikin. Se ei kuitenkaan ole toiselta pois ja kyseessä ei ole kenenkään muun elämä. Jos jotakin ei ymmärrä, onko sitä silloin oikeutta arvostella tai tuomita? Edes kaikki läheiseni eivät olleet tietoisia tästä muutoksestani ennen tätä vuotta.NFE-4304 (1)NFE-4305 (1) NFE-4306 (1)

Bikini Fitness ei edellytä silikonirintoja. Kyse on kokonaisuudesta ja tiedän monia alalla menestyneitä, joilla on luomurinnat. Minusta se on upeaa ja nämä naiset ovat äärinmäisen kauniita ja kehot tasapainoisia. “Olisipa minullakin tuollaiset rinnat“. Mutta kun luontoäiti ei minulle suonut oikeastaan muuta kuin ne nännit.

Päätökseni tein jo kauan ennen saliharjoittelun aloittamista. “Ovatko ne tiellä”- on varmasti oudoin kysymys mihin olen törmännyt. Ai minkä tiellä? Ovatko sinun kätesi tiellä? Ne eivät vaikuta treenaamiseen tai mihinkään muuhunkaan. Bikinit ja rintaliivit jouduin uusimaan vuonna 2012. Tuolloin en tiennyt edes koko tästä lajista mitään. Fitness didn’t made me do it.

Moni ei kuitenkaan tiedä kuinka illuusio isommasta povesta saadaan oikeasti aikaiseksi kisalavalle. Sillä ei loppupeleissä ole mitään tekemistä sen kanssa, minkä kokoinen rinta on oikeasti. Toppauksilla luodaan illuusio, samalla lailla kuin oikeilla asennoillakin siellä lavalla. Osa hyödyntää näitä paremmin kuin toiset. Poven korostamisella haetaan tasapainoa ylävartaloon ja korostetaan myös naisellisuutta. Konsteja on monia! Villalangasta, pumpuliin ja riisillä täytettyihin pussukoihin. Täytettä siis on myös minulla kisabikineissä runsaasti. 2 toppaukset, yhdet fileet ja pumpulia. Kun yläosan riisuu, nököttää pöydällä tissit – tai siltä se ainakin näyttää. Se niistä isoista ryntäistä.

Tässä kuva joka havainnollistaa toppausten osuutta asiaan hyvin. Ensimmäisessä kuvassa yläosastani on poistettu toppaukset ja toisessa kuvassa bikineissä on kisatoppaukset. Tältä näyttää myös tämä kaunis kisaväri viikon jälkeen kisoista:D Todellista glamouria.Minifitness_ennenjajälkeen_toppauksien_Bikini Fitness

Jonkun mielestä silikonirinnat tekevät minusta epäaidon. Minusta epäaidon tekee ihmisen olemus ja käytös, ei ulkonäkö – kuten aikaisemmassa postauksessani jo asiaa avasin. En kuitenkaan itse henkilökohtaisesti halua tehdä itselleni mitään muita toimenpiteitä. Ulkonäöllisesti ajateltuna en siis muuttaisi itsessäni mitään muilla leikkauksilla tai esimerkiksi botoxilla. Jos joku sanoo tässä olevan ristiriitaa, antaisin mielelläni hänen kokeilla sitä entistä minääni ja kehoani, kokeilla miltä se itsestään tuntuisi. En voisi koskaan katua jotain sellaista päätöstä, joka on parantanut omaa elämänlaatuani näin paljon – voiko se siis olla niin väärin?

En oleta että kaikki ymmärtäisivät päätöstäni, mutta onneksi tänä päivänä asia ei ole enää samanlainen tabu, kuin vielä 90-luvulla. Toivottavasti tämä tekstini kuitenkin avasi omia motiivejani osalle teistä paremmin ja ehkä oikaisi tiettyjä olettamuksia lajistani. NFE-4511

-E <3

Kisakuvat – BODY-lehti