arvonta hyvinvointi Matkustaminen Terveys treenaaminen Treeni

#vesipönttöhulluus

Minifitness_supermass_arvontaOlen hengissä. Tuntuu että kehoni lilluu nesteessä, vaikka olen hikoillut kuin pieni sika koko viikon. Flunssa on siitä jännä tauti, että vaikka se vetää sohvan nurkkaan ja veltostaa jopa meidät naiset, se kuitenkin palkitsee kun siitä lopulta selviää. Se antaa hirveästi energiaa. Parempi olisikin, sillä jos minä makaan kolme päivää, odotan tästä myös jonkinlaista kompensaatiota. Tänään oli tuo kuuluisa hyvityspäivä. Ei kuumetta, eikä pääkään tuntunut enää painavalta mätisäkiltä, jota on pakko pidellä käsien varassa laahustaessani huoneen toiselle puolelle. Energiaa, vihdoin. JES! Ei tosin ihme, sillä olen lusikoinut Manuka hunajapurkin tyhjäksi ja ryystänyt tänään viikon ensimmäisen kahvini. Ajattelin että siivoan vain vähän. Siivosin viisi tuntia ja vielä helposti. Tämä huusholli on kyllä odottanutkin tätä päivää jo laittoman kauan, joten olen tyytyväinen itseeni. Näin kolmen päivän makaamisen jälkeen riitti tuo touhuaminen hikikarpaloiden valumiseen. Välillä ne kuivuivat, kunnes taas mentiin. Rakastan hinkata keittiötä. Se on jotenkin vammasen terapeuttista puuhaa. Luulen että jos en treenaisi, siivoaisin ihan sikana.

Huomenna menen taas lentokentälle. Syksy on itselleni aina jonkun uuden alku ja tarkoittaa usein myös uusia matkakohteita. Huomenna lennämme Teemun kanssa Italiaan muutamaksi päiväksi. En ole koskaan vielä ollut Milanossa, joten odotan tuota piipahdusta innolla. En ole saanut pakattua vielä mitään muuta kuin kolme tärkeintä. Vitamiinit, puuropussit ja vesipöntön. Pönttö kulkee mukanani aina. Parhaimmillaan niitä on ollut yhteensä neljä autoni lattialla.

Veden juominen korostuu reissuilla ja usein hotellia valitessani tarkistan, kuuluuko pullovesi huoneen hintaan. Automatkat ovat kaikkein haastavimpia, koska vessaan pääsy ei ole niin helppoa. Lentokoneessa valitsen usein reunapaikan. Viimeksi Jyväskylän automatkalla latasin pissapaniikissa Hesen ja Mäkkärin karttasovelluksen ihan vain siksi, että näkisin missä seuraava vessa on. Koska näitä “herkkulaitoksia” on koko Suomi täynnä! Siellä missä on hampurilainen, on myös WC.Minifitness_vedenjuonti_suorituskyky

Uuteen kohteeseen saapuessani haetaan ihan ensimmäisenä vettä, sillä olen juonut pönttöni tyhjäksi mikäli lentoreissu on kestänyt yli kaksi tuntia. Liioittelen lentokoneessa tankkausta. En pärjäisi ikinä sillä tavallisella sheikkerillä yhtään missään! Koska pönttö on yksi tärkeimmistä tavaroistani, ajattelin näin tulevan viikonlopun kunniaksi arpoa muutaman pöntön myös teille rakkaat lukijani. Haluan kasvattaa tätä pönttötiimiäni. On paljon kivempaa jos kaikilla muillakin on kerran tunnissa pissihätä. Paitsi lentokoneessa se ei olisi suotavaa. Onneksi kaikki eivät juo yhtä paljon vettä kuin minä. 

Mutta siis, muistakaa juoda vettä. Sitä tulee juotua paljon helpommin jos se on näköetäisyydellä ihan koko ajan. 2-3 litraa päivässä, vaikka itse vedän senkin överiksi…Veden juominen on harjoiteltavissa oleva taito!

Minifitness_lisaravinteet_M-Webstore_arvonta

M-Webstoren Supermass-vesipönttöjen arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen alle parhaan matkamuistosi <3 Voittajille (3 kpl) ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse, joten jätäthän s-postisi vastauksesi yhteyteen. Vastausaika päättyy maanantaina 4.9.2017.

Kiitos kaikille osallistujille. Pullot lähtevät nimimerkeille; Salla Mäkinen, Julia ja Elisa. Voittajille on lähetty sähköpostia!

Jos haluat hankkia itsellesi tämän kuuluisan vesipöntön, löytyy se täältä. Muista käyttää koodia Minifitness17 niin saat 10 % alennuksen ostoksistasi (alennus koskee kaikkia Supermass, M-Natural ja M-Nutrition tuotteita)

#vesipönttöhulluus -E <3