Yleinen

Punainen lanka

Pitkän aikaa pohdiskeltuani päätin perustaa oman blogin, jonka ajatuksena on jakaa  omia ajatuksiani liikunnan,  ravinnon ja koko kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tiimoilta.
 Blogini on suunnattu näistä asioista kiinnostuneille ja ajatuksenani on inspiroida sekä motivoida muitakin mukaan rakentamaan parempaa, terveellisempää elämää itselleen!

Lähde


Liikunta on kuin happi, se on minulle elinehto. Liikunnan avulla voit elämässä saavuttaa  paljon ja hallinnoida eri elämän alueita. Liikunta ei tuo minulle pelkästään hyvää oloa ja terveyttä. Se tuo myös tiettyä balanssia mielen ja kehon ympärille. Liikuntaan voin purkaa kaiken. Ahdituksen, ilon, surun tai vaikka vihan.


Lähde
 Jotta liikkuminen on meille mahdollista, sitä täytyy tukea muilla tärkeillä tekijöillä. Erityistä painoarvoa antaisin  ruokavaliolle, ystäville, perheelle, kehon huollolle, vapaa-ajalle sekä tietysti työlle. Kun kaikki palaset ovat kohdallaan, on ihminen niin fyysisesti kuin henkisesti balanssissa. Vain silloin voit aidosti nauttia elämästä ja kehostasi! 
Lähde


Olen kokenut alamäkiä ja tieni tähän hetkeen on ollut välillä haastava. Olen kuitenkin hyvin onnellinen nyt, sillä uskon löytäneeni sen mitä olen etsinyt. Minun polkuni. Viisari on osoittanut tähän pisteeseen jo pitkään, mutta nyt vasta avasin silmäni sille. 
Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni sekä myös vahvuuteni, miksen tekisi sitä työkseni?


Tästä alkaa minun matkani, toivottavasti kuljette sitä kanssani. Luvassa mielenkiintoisia juttuja 😉
Toivotan kaikki lukijat tervetulleiksi!

-Eepi