hyvinvointi onnellisuus Perhe ja suhteet Terveys Treeni

“AISTI ELÄMÄ”

Minifitness_aisti_elamaElämä muuttuu usein silloin, kun emme sitä odota – niin kävi taas. Nyt matkustelen Turun ja Helsingin väliä, mutta matkoista saan oikeastaan ainoastaan virtaa. Yhteinen aika on laadukasta ja tuntuu siltä, että elämääni on tullut ihminen, joka täydentää minua. Puskee eteenpäin ja jakaa asioita, joita vain harva voi ymmärtää. Tässä on hyvä, joten antaa mennä. Järkeily on turhaa, luotan tunteeseen. Aistit ovat virittyneet ja toisaalta saavuttaneet myös ihan uudenlaisen rauhan. 

Tänään on perjantai ja se tarkoittaa jälleen yhteistä aikaa. Olen aivan hullaantunut Turkuun. Mielettömän kaunis kaupunki, joka rauhoittaa meikäläistä aivan toisella tapaa kuin Helsinki. Olen selvästi kaivannut rauhallisuutta, sillä ympäristön muutos on tuonut lisää virtaa ja selkeyttänyt omaa tekemistä entisestään. Rauhoittuminen on jotenkin helpompaa ja hetkiin tarttuu täysillä.

Tänä viikonloppuna aion karata luonnon keskelle, uida, saunoa, treenata ja syödä hyvin. Hyvän olon resepti on lopulta aika yksinkertainen ja se kiteytyy hyvin seuraavaan lauseeseen; kun osaa rakastaa itseään, osaa rakastaa myös muita – tämän ajatuksen kautta teemme asioita tuon reseptin mukaisesti. Sen jälkeen asioita alkaa tapahtua. Kun keho voi hyvin niin ulkoisesti kuin sisäisesti, voimme keskittyä elämään täysillä ja olla aidosti läsnä. Helppo tapa nostattaa omaa oloaan näin viikonlopuksi on saunoa ja uida itselleen hyvä mieli. Olo sen jälkeen on aina jotenkin uudelleen syntynyt ja rauhoittunut – se vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti mieleen ja kehoon. Siitä on hyvä rakentaa hyvän olon viikonloppu.Minifitness_ihon_hoito_kosteutus_aisti_elama Minifitness_hyva_olo_viikonloppu

Kasvot paljastavat olotilan ja sen voiko ihminen hyvin. Onnellisuus ja hyvä olo näkyy yksinkertaisesti naamasta. Huono ravinto, stressi, hormonihäiriöt, huonot ihmissuhteet, vähäinen uni ja ihonhoidon laiminlyönti näkyvät kaikki ulospäin. Viihtyminen omassa kehossa vaatii huolenpitoa kokonaisvaltaisesti. Myös muiden ihmisten läheisyys ja läsnäolo edesauttavat hyvää oloa.

Hyvän olon resepti

Sauno, ui ja kosteuta ihosi

Syö terveellisesti 

Nauti hyvästä seurasta – naura ja hymyile!

Hengitä – mene luontoon

Liiku – se nostattaa itsetuntoasi

Venyttele – se palauttaa kehoa ja rauhoittaa

Ole läsnä

Nuku hyvin – vaihda lakanat, tuuleta ja pimennä huone

Unohda puhelin – anna ajan kulua omalla painollaan (vähentää stressiä)

Hyvä ihmissuhde on voimavara, joka näkyy ulkoisesti kaikkialle. Se saa silmät säihkymään, energiat sinkoilemaan ja ihon hehkumaan. Sillä on parantava voima sisältä ulos. Kauneimmat asiat elämässä ovat pieniä, arkisiakin asioita.

Ajattelin että tänään olisi loistava hetki laittaa käyntiin hyvän olon-arvonta! Aisti-kosteusvoiteet hellivät ihoa ja raikkaat uudet vartalotuotteet antavat lisää elinvoimaa ulkoisesti. Arvonkin nyt teidän lukijoiden kesken 2 kpl Aisti-tuotesettejä, jotka sisältävät kolme suihkugeeliä, kosteusemulsion, kaksi käsivoidetta ja jalkavoiteen (arvo noin 40 e). Voit osallistua arvontaan kertomalla tämän postauksen alle mikä on sinun mielestäsi arjen kaunein hetki? Vastausaika päättyy 2.6.2017

Minifitness_ihon_hyvinvointi_luonnollisuus Minifitness_hyvan olon_arvonta

Rentoa viikonloppua <3 -E

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa Aisti-tuotesetit lähtevät Teijalle ja Elille. Teihin ollaan yhteydessä sähköpostitse, ihania hemmotteluhetkiä tytöt!