arki hyvinvointi Mieli Perhe ja suhteet Treeni

HAPPY DAYS

Positiivisuus_patua_minifiness_treenivaatteetOnko positiivisuus kiinni hyvistä asioista ja helposta elämästä? Tähän harhaluuloon syyllistyy meistä varmasti jokainen aina välillä, vaikka tiedämmekin ettei se pidä lainkaan paikkaansa. Positiivisuus ei ole nimittäin koskaan kiinni olosuhteista, vaan aina asenteesta ja siitä kuinka asioihin suhtaudumme. Huomaan myös usein itse vaikeiden aikojen ja hetkien vain nostattavan tuota positiivista energiaa – jos ei nyt sillä kyseisellä hetkellä, niin hieman myöhemmin ainakin. Huonojen hetkien jälkeen osaa nimittäin löytää aika pienistäkin asioista hyviä juttuja! 

Olen tavannut elämäni aikana paljon erilaisia ihmisiä. Olenkin huomannut sen, kuinka myönteinen elämänasenne ei ole sidonnainen mihinkään. Ei ikään, ei sukupuoleen, ei ammattiin, ei varallisuuteen, ei lahjakkuuteen, ei älykkyyteen… Se mihin se on sidonnainen, on eläminen. Mitä enemmän on elänyt, kokenut, uskaltanut, pettynyt, oppinut ja kaatunut, sen helpompaa tuon voimavaran harjoittaminen päivittäin on.

Meillä on joka päivä mahdollisuus valita hyvä mieli. Kuten sanottu, se ei edellytä mitään. Se on mahdollista meille kaikille ja suosittelen sinuakin kokeilemaan sitä yhden päivän ajan. Jos (ja kun) törmäät päivän aikana negatiivisiin ajatuksiin ja hetkiin, palaa takaisin tähän aamuiseen päätökseesi. Kun aina palaat siihen, huomaat kuinka lopulta voit kohdata epämieluisiakin asioita ja hetkiä täysin uudessa valossa. 

<3 -E

Asu – Patuá