arki Elämäntyyli hyvinvointi Kuulumisia Matkailu Matkustaminen Muoti Treeni

LÄHDÖN AIKA

*Kaupallinen yhteistyö; PrismaMinifitness_Outfit_Prisma_baseballjacket

Tämä viikonloppu on ollut hyvin tapahtuma- ja tunnerikas. Viimeisiä järjestelyjä ja pakkailuja ennen Jenkkeihin lähtöä. Viikonloppuvisiitti Jyväskylässä, jossa oli nyt viimeiset mittaukset Fitnesstutkimuksen osalta. Vuosi on mennyt todella nopeasti! Tämä vuosi on ollut myös ehdottomasti yksi parhaista, sillä se kätkee sisäänsä niin paljon asioita, tapahtumia, tunteita ja oppeja. Olen pyrkinyt viettämään viimeisen viikon niin paljon aikaa läheisten kanssa kuin vain suinkin olen ehtinyt. Olen myös hoitanut viimeisiä työkuvioita maaliin. Koen että voin lähteä maailmalle hyvillä mielin. 

Jenkeissä kaikki on toisin. Se tulee vaatimaan pientä opettelua ja totuttelua. Uskon kuitenkin sopeutuvani hyvin ja kokevani matkallani paljon. Vaikka olo on hieman haikea, on päällimmäinen olotila kuitenkin innostunut ja odottava. Myös ne mukavat asiat saattavat vaatia omansa, kuten myös nyt. Lähtöön on hyvä valmistautua muutenkin kuin laukkujen pakkaamisella, jotta tunteenpurkaukset eivät tule yllätyksenä ja itseään osaa kuunnella oikein. Ikävähän tässä ehtii tulla monia, mutta etäisyyskin tekee joskus hyvää – se vahvistaa. Emme ole Danin koskaan tämän kolmen ja puolen vuoden yhteisen taipaleen aikana olleet erossa kahta viikkoa pidempään. Olemme kuitenkin itsenäisiä tyyppejä ja luulen että hetken keskittyminen pelkästään omaan itseensä ja uraansa kantaa hedelmää pitkälle.Minifitness_baseball jacketMinifitness_outfit_prisma_starter Minifitness_starter_Black_BaseballMinifitness_outfit_starter_Baseball jacket

Tämä viikonlopun asunikin sopi jotenkin tähän teemaan. Starter on nimittäin Yhdysvaltojen neljänneksi suurin urheilu- ja vapaa-ajanvaatemerkki. Brändi on lanseerannut Black Label-malliston, josta urheilumimminä pidän paljon. Parhaat vaatekappaleet ovat sellaisia johon voi yhdistää pukeutumista halutessaan treenitrikoot ja lenkkarit. Jenkeissä Starterin baseball-takit tunnetaan urheilutiimien kuten NHL, NBA, NFL, MLB urheilijoiden keskuudessa. Takkini on Starter Black Label-mallia, joka löytyy itseasiassa miesten mallistosta Prismasta! Unisex ja Oversize kama on kuumaa! 

KEVÄÄN SPORTTINEN TYYLIVINKKI: Nyt muodissa on baseball-rotsien lisäksi on baseball-malliset lippikset, joten ne kannattaa nyt kaivaa sieltä kaapin perältä ja iskea kupoliin. Olen fiilistellyt niiden paluuta, sillä tämä on ainut lippismalli joka sopii naisen päähän:D Snapback menettelee vain väärinpäin. Etuperin näytän lähinnä leegoukolta.

Nyt alankin valmistautua kohti lentokentälle hipsimistä – pitää muuten aloittaa se laukkujenkin pakkaaminen! Olen epätoivoisesti yrittänyt aikatauluttaa tuota pakollista hommaa koko viikon kalenteriini tuloksetta, joten tässä sitä nyt ollaan – läjä kamaa laukkuun ja menoksi! Seuraavat kuulumiset tuleekin sitten Los Angelesista <3 Minifitness_Starter_Baseball jacket_Prisma Minifitness_outfit_prisma

 

Kuullaan pian <3 -E