Blogi hyvinvointi Mieli Motivaatio onnellisuus Perhe ja suhteet

Vetovoiman laki

_MG_5998

VOIT MYÖS KUUNNELLA JUTUN ALTA!

Olen miettinyt sitä, miksi toisille aina käy hyvin ja toiset tuntuvat törmäävän  ongelmiin useammin, kuin olisi tarpeen? En usko pelkästään elämänasenteeseen, sillä eräs ystäväni omaa hyvin positiivisen asenteen elämää kohtaan, mutta silti hänelle sattuu kaikkein eniten vahinkoja ja ikäviä asioita – ainakin siltä se usein tuntuu. Olisiko syynä mahdollisesti se, kuinka täysillä me elämme? Kuinka rohkeita päätöksiä uskallamme tehdä ja millaisia riskejä otamme? Vai onko tämä kaikki vain jotain sattumaa? En oikein usko sellaisiin. Ehkä suurin syy siihen, miksi unelmat ei toteudu on pelko.

Vetovoiman lakiin kyllä elämässä uskon. Tiedätkö sen sanonnan “Vedät puoleesi sitä mitä ajattelet”. Ajatukset eivät todellakaan ole vain ajatuksia, vaan ne joko kahlitsevat meitä, tai auttavat elämään juuri sellaista elämää mitä toivomme. Kuinka paljon hommia alitajuntamme itseensä imeekään meidän huomaamattamme? On siis aidosti hyvä kiinnittää huomiota siihen, millaisia ajatuksia päässämme pyörii. Meillä on jopa 70 % samoja ajatuksia tänään, mitä meillä oli eilen. Kannattaa siis kurkistaa toisinaan sinne oman pään sisään, eikä aina keskittyä muiden ongelmakohtiin. Kun uskaltaa aidosti kuunnella miten mulla menee, voi sen vasta löytää. Enkä nyt tarkoita sitä järkeilyä ja pohdintoja kavereiden kesken. Tarkoitan kehon ja mielen yhteyttä, joka löytyy vain pysähtymällä. Mitä enemmän henkinen kapasiteetti kasvaa, sen valmiimpia olemme kohtaamaan myös pelottavia asioita ja tiedostamme omat potentiaalimme.

_MG_6028

Tiedätkö kun on niitä kavereita, joiden on vaikea löytää hyvää puolisoa, tai niitä, jotka satuttavat itsensä jatkuvasti jossakin, sekä niitä, jotka eivät tunnu koskaan löytävän sopivaa työpaikkaa? Aina välillä mietin, kuinka onnekas olen. Ongelmani ei ole koskaan se, ettenkö olisi määrätietoinen ja valmis tekemään töitä sen eteen. Minä kyllä tiedän mitä haluan, mutta haluan myös paljon nopealla tahdilla. Toisaalta se kääntyy joskus myös minua vastaan.

Tänään on kuitenkin ollut sellainen päivä, kun olen nähnyt olevani myös jotain muuta, kuin se onnekas. Kyllä minullekin sattuu ikäviä asioita, mutta usein hyvin erilaisia kuin sille ystävälleni, joka onnistuu satuttamaan itsensä aina mitä ihmeellisimmillä tavalla. Tänään näitä on vyörynyt oikein urakalla, mutta kun tulee huonoa, tulee aina myös hyvää. Emme ehkä vain välillä näe meille tapahtuvia asioita siinä hetkessä oikeassa mittakaavassa – emme hyvässä, emmekä pahassa. Uskon sen johtuvan siitä, että me emme halua luovuttaa. Haluamme aina uskoa parempaan ja siihen, että kaikki järjestyy. Siinä piilee minusta elämän suurin voima! Aina jos on toivoa, on varmuus siitä, että jotain parempaa on luvassa. Tapahtumilla ei ole yhtä suuri voima kuin sillä, mitä ajattelemme. Parasta tässä kaikessa on se, että sitä voimme kehittää jokainen.

Toki myös minä törmään niihin päiviin kun mietin, miksi muilla on helpompaa. Luulen meistä jokaisen syyllistyvän siihen aina joskus. Se olisi kuitenkin hyvä pyyhkiä kokonaan pois, sillä me emme oikeasti koskaan tiedä mitä kaikkea toisen ihmisen elämässä on meneillään. Helppoa ei ole kenelläkään, joten jokaisen on otettava rohkeasti paitsi vastuu elämästään, on myös päätettävä millaisen sävyistä elämää haluaa elää? Voit nimittäin saada juuri sen kaiken, mitä haluat elämääsi. Määritä oman vetovoimasi laki koko tälle uudelle vuodelle nyt <3 Tarkista sen kurssi aina, kun suunta katoaa.

_MG_5991_MG_6014

Love, Eevi <3