arki Blogi hyvinvointi Ostoskassi Perhe ja suhteet Resepti Ruoanlaitto ruoka Terveys

Kauppareissut netin kautta

_MG_6716

Uusi vuosi, uusi yritys! Tiedän, nyt todella tapahtuu kaikkea. Mutta mitäpä minä sanoin – tunnen vuoden 2020  muutokset selkärangassani. Nyt on jotenkin todella kova fiilis tästä vuodesta. Haluan keskittyä tänä vuonna vielä vahvemmin siihen, kuinka helpottaa ja parantaa hyvinvointia arjessa. Tässä yksi vastaus siihen meille kaikille.

Olen äärimmäisen innoissani, että pääsen vihdoin paljastamaan teille mitä tässä on touhuttu viimeiset viikot. Juteltiin ystävieni Jannin ja Jussin kanssa loppuvuodesta 2019 ruoan verkkokaupoista, ja siitä miten niiden kautta tilaaminen säästää aikaa ja rahaa, sekä ilmastoa. Ihmettelimme miten ihmeessä ihmiset eivät käytä näitä palveluita enemmän, vaan haluavat väkipakolla änkeä kaikki yhdessä ostoksille työpäivän jälkeen täpötäysiin hypermarketteihin. Me ei selvästi itse pidetä tästä puuhasta. Kauppajonoihin notkumaan ja parkkipaikkaa etsimään – you know, kaikki tietää kuinka kiva se kauppareissu on kiireessä, nälissään, tai väsyneenä. Varsinkin jos siihen vielä saa uhmaikäisen lapsen vähän kiukuttelemaan kaupanpäällisiksi. Kyllä niissä tilanteissa sitä pohtii vierestä katsojana, kestäisikö omat hermot moista. Mutta ei siitä sen enempää! Omassa tapauksessani se tarkoittaa Teemua norkoilemassa lahkeessa. Raukka kun ei löydä edes nenän edessä nököttävää kauramaitoa. Useimmiten poimin hänet karkkihyllyltä mukaan ja kauppareissun stressit jää yksinomaan allekirjoittaneelle. Loppuun vielä keskustelut siitä, montako karkkia on ok ottaa.

_MG_4394

Takaisin aiheeseen ja siihen, miten idea syntyi. Googlettelimme aikamme arvosteluja ja kokemuksia ruoan verkkokaupoista, mutta näitä ei juurikaan löytynyt. Käsittämätöntä, ala kasvaa yli 100%, tai 70 miljoonan euron vuosivauhtia (liikevaihto) ja Suomessa on tarjolla jo superhyviä palveluita. Ruotsissa elintarvikkeiden tilaaminen verkkokaupasta on jo hyvin yleistä ja liikevaihto liikkuu 500 miljoonassa eurossa. Ruotsi on ihan vieressä, mutta siellä mennään monessa asiassa todella kovaa – miksi ei siis meilläkin?

Kuten aina, jonkun on oltava ensimmäinen, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden tälle kulttuurin muutokselle. Me päätimmekin yhdessä näiden mahtavien tyyppien kanssa lanseerata www.ruokanetistä.fi -nimisen palvelun, joka on Suomen ensimmäinen ruokaan ja ruoan valmistukseen, keittiövälineisiin ja esimerkiksi erikoiskahveihin
erikoistuneiden verkkokauppojen arvosteluportaali. Kahveja ei voitu unohtaa tästä kokonaisuudesta – jos tuntee minut ja Jannin, sekä meidän aamukahvin tarpeet. Suomessa juodaan eniten kahvia koko maailmassa, joten sillä todellakin on ihan oma paikkansa arjessa. Kaipaamme myös selkeästi ostopaikkaa, josta voimme poimia monta asiaa samalla kertaa. Yksinkertainen vinkki siis tähän kohtaan; Helpota arkeasi, kokeile ruoan verkkokauppoja!

_MG_6753

Me kaikki tiedämme tunteen, kun pelkkä ajatus ruoan valmistamisesta ja kaupassa käynnistä tuntuu toisinaan (aina) väsyttävältä. Olisi mahtavaa vain rentoutua kotisohvalla ja helpottaa ruoanlaittoa kaikilla mahdollisilla tavoilla. RuokaNetistä.fi:n tarkoituksena on auttaa sinua helpottamaan päivittäistä ruoanlaittoa. RuokaNetistä on puolueeton arvostelupalvelu, joka on luotu sinun tarpeesi huomioiden.

Sivusto on arvioinut Suomessa toimivat ruokaverkkokaupat, jotta voit tutustua ruoanverkkokauppoihin, ennen ensimmäistä tilaustasi. Olemme tähän mennessä tilanneet ruokaa, keittiövälineitä ja kahvia yhteensä yli kymmenestä liikkeestä ja arvostelua tipahtelee sivulle tasaiseen tahtiin. Pyrimme vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi esimerkiksi:

– Kotiinkuljetuksen hinta ja kesto, sekä helppous
– Valikoiman laajuus
– Sivuston helppokäyttöisyys
– Toimitusvaihtoehdot
– Hinta ja tuoreus

RuokaNetistä tekee arvostelunsa omakohtaisten kokemuksiensa perusteella. Jokaisessa arvostelussa näkyy huolellinen kädenjälki, jossa heijastuu lahjomattomien kuluttajien tekemiin havaintoihin esimerkiksi ruokaverkkokauppojen tuotteiden hinnoista, asiakaspalvelusta, elintarvikkeiden tuoreudesta ja monista muista päätökseen vaikuttavista seikoista. Kaikissa arvosteluissa on esillä myös itse tekemämme tilaus auttamaan konkreettisesti hahmottamaan valikoiman laajuutta.

_MG_6734

Tuoretuotteiden lisäksi palvelu auttaa sinua löytämään muun muassa parhaat hävikkiruokakaupat, erikoiskahvien verkkokaupat, sekä maustekaupat. Fitnesstuotteista ja keittiövälineistä löytyy myös oma kategoriansa. Jokainen palvelu arvioidaan asteikolla 1-5. Olemme arvioineet kauppojen hyvät ja huonot puolet, joiden perusteella voit arvioida, miten hyvin se sopii sinulle.

Lisäksi olemme tilanneet huippukokeilta reseptejä, kuten esimerkiksi lohikeitto, joista löydät inspiraatiota keittiöösi! YES PLEAZE. Käy ihmeessä kokeilemassa miten palvelu sun omiin tarpeisiisi!

Lähdetkö tekemään muutosta hyvinvointi edellä? <3

Love, Eevi

_MG_6799