arki arvonta Elämäntyyli hyvinvointi Mieli Motivaatio Terveys treenaaminen Treeni

ILON KAUTTA – voita treenit kanssani!

*Kaupallinen yhteistyö; MiniSunMinifitness_syksy_liikkuminen

Urheilu on minulle tapa voimistaa itseäni monella eri tavoin. Se on keino ilmaista itseäni paremmin ja tapani myös kehittää itseäni ihmisenä. Urheilun tulisi olla aina lähtöisin ilosta, oli se sitten ammattimaista urheilua, tai harrastelijan arkiliikuntaa. Silloin kun asioita tekee ilon kautta, välittyy se myös itse tekemiseen ja ympäristöön.

Ilo ja nautinto liikkumista kohtaan on ollut minussa aina, joten se on ollut varsin luonnollinen ja tärkeä osa omaa tasapainoani. Siksi meidän kannattaisikin jokaisen löytää se oma kanava ja väylä, joka tarjoaa näitä matkoja omaan itseensä. Asia tai tekeminen, jolloin koet olevasi vahvimmillasi, tai joskus jopa heikoimmillasi. Uskon että jokaiselle on olemassa oma laji, joka pystyy tarjoamaan näitä asioita. Se laji voi olla jooga, haikkaaminen, kahvakuulailu tai vaikka golf. Ole valmis oppimaan itsestäsi ja elämästä. Kuuntele itseäsi.Minifitness_Hunter_autumn Minifitness_syksy_rains

Liikkuminen on minulle myös energiakanava. Se voimistaa hyvän olon tunnetta, se saa oloni vahvemmaksi henkisesti ja se opettaa minua koko ajan. Urheilu on itselleni isoin oman elämäni opettaja ja minusta tuntuu että opin tuntemaan myös itseäni syvemmin sen avulla. Se todella voi kehittää meistä parempia muita ja itseämme kohtaan. Se on loistava väylä itsensä kehittämiselle paitsi tottakai ulkoisesti, mutta erityisesti sisäisesti. Pysähdy pohtimaan tätä ajatusta tänään. Tee se avoimin mielin ja ilon kautta.

Syksyn Energiatreeni

Tein yhdessä MiniSunin kanssa Cirquit kahvakuulatreenin, joka saa päivästä astetta iloisemman ja ennen kaikkea energisemmän! Koostin treenin kuudesta liikkeestä, jolloin se on nopeaa toteuttaa kiireisenkin arjen keskellä. Olit sitten kotiäiti tai toimistotyöläinen, sopii treeni meille kaikille!

Tämä treeni polttaa tehokkaasti rasvaa ja vahvistaa lihasvoimaa koko kehossa. Voit tehdä siitä itsellesi juuri sopivan tehokkaan modaamalla kierrosmääriä ja painon suuruutta. Ideana on tehdä kaikki 6 liikkeettä putkeen 20-25 toistoilla ja sen jälkeen pitää tauko ja huikata vettä! Jos treeni tuntuu liian raskaalta, voit tottakai hengähtää liikkeiden välissä. Kierroksia voit tehdä oman jaksamisen ja kunnon mukaasi. Kurkkaa koko tehokas treeni täältä. Tsemppiä Energiatreeniisi!

Minifitness_vahva syksy_MinisunMinifitness_MiniSun_Arvonta

Näin syksyisen perjantain kunniaksi polkaistaan käyntiin pirteä arvonta, jossa on aika mielettömät palkinnot! Kerro minulle mikä tuo iloa päivääsi tänään ja kirjoita vastauksesi tämän postauksen alle. Vastanneiden kesken arvotaan 3 kappaletta MiniSun tuotepakettia (arvo n. 50 e), sekä pääpalkintona arvotaan YKSITYISTREENIT mun kanssa! (kesto 1h).

Tuotepaketista löytyy mun oma suosikkini, MiniSun VAHVA-monivitamiinivalmiste ja paljon paljon muuta! Yhteistreenit järjestetään Helsingissä. Muistathan jättää vastaukseen mukaan sähköpostisi, sillä voittajille ilmoitetaan suoraan henkilökohtaisesti. Vastausaikaa on 28.10 saakka

Arvonta on päättynyt. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostitse! Tuotepaktin voittivat nimerkit Annika, Metsäkukka ja Eveliina. Yhteistreenit nappasi itselleen Marika T. Kiitos huikeasta osallistujamäärästä ja aivan ihanista kommenteista. Niitä oli ilo lukea

Minifitness ja MiniSun haluavat kannustaa jokaista ottamaan tämän liikuntahaasteen ja terveemmän syksyn vastaan!

Oikein ihanaa perjantaita <3Minifitness_MiniSun_arvonta_syksyn tehopaketti