arki hyvinvointi kilpailu Motivaatio onnellisuus Terveys Treeni Yrittäjyys

Jahtaa unelmaasi -aina

Jatketaanpa vielä hieman siitä onnellisuudesta. Onneen liittyy hyvin paljon unelmat ja niiden toteuttaminen. Parasta on, että ne tulevat ja menevät. Syntyy uusia, mutta emme lähde toteuttamaan läheskään niitä kaikkia, joista haaveilemme. Ne jotka huomaamatta seuraavat meitä vuodesta toiseen, ovat usein sellaisia, jotka muuttuvat lopulta teoiksi. Huomaamme meillä olevan aitoa halua kyseisen asian toteuttamiseen. Kun on halua, löytyy keinoja.

Intohimo jotakin asiaa kohtaan on niin voimakasta, että silloin kaikki muu ympäriltä sulkeutuu. Intohimo on voima, joka saa meidät tavoittelemaan asioita, joihin emme muuten uskaltaisi edes tarttua. Parasta tuossa voimassa on myös se, että se tarttuu. Sen vuoksi meidän tulisi tukea ja kannustaa toisiamme enemmän. Lähipiirillä on tärkeä vaikutuksena siinä, kuinka paljon uskallamme. 

Olen toteuttanut muutaman isoimmista haaveistani. Haaveenani oli työllistää itse itseni, sekä yhdistää tähän urheilu ja työ. Tein tuon kaiken, mutta se vaati myös paljon. Kaikki mikä antaa paljon, vaatii myös paljon. Silti vaakakuppiin laitettaessa hyvä voittaa, koska tuo tunne on niin voimaannuttava. Aluksi minullakin oli todella vaikeaa, mutta ilman lähipiirin vankkaa tukea ja uskoa kykyihini, en olisi koskaan päässyt siihen missä olen nyt. Nämä asiat toivat elämääni enemmän kuin mitkään muut. On tärkeää muistaa, että isoja asioita ei saavuteta yksin, vaan yhdessä. Olen niin kiitollinen näistä henkilöistä, jotka aina tukivat minua omien haaveideni tavoittelussa. 

Unelmoin paljon. Uusin haaveeni liittyy työhöni ja sen voit tsekata tältä videoltani. Tämän haaveen toteuttaminen mahdollistaisi paljon muitakin asioita! Kuten usein, yhdestä asiasta seuraa paljon muitakin tapahtumia. Uskon isojen juttujen olevan vielä edessä päin! On tärkeää muistaa, ettei mitkään parhaimmat asiat ole helppoja. Sinnikkyys, intohimo ja usko itseensä ovat asioita, joita ei tule koskaan kadottaa.

Kaikkein palkitsevimmat asiat ovat sellaisia, joiden tekemisestä nauttii. Se on yksi asia, joka pitää minut minuna, vaikka ympäristö vaihtuisikin elämän aikana. Haluan yhdessä Ferratumin kanssa haastaa ja rohkaista myös teitä toteuttamaan unelmianne! Jaossa on nimittäin 10 000 euroa parhaimmille ideoille/haaveille, jotka mahdollistaisivat näiden unelmien toteuttamisen. Käy säkin lataamassa oma haaveiden jahtaus-videosi täältä ja ole mukana jakamassa elämän aitoa inspiraatiota.

Ihanaa viikonloppua <3 -E