arki Blogi hyvinvointi Kauneus Kuulumisia Mieli onnellisuus Perhe ja suhteet Terveys Yrittäjyys

Synttäriviikot

eeviteittinen_kolmekymppinen_synttariviikot_babyface

Se olisi synttäriviikko ja viimeiset päivät parikymppisenä. Mitään kriisiä en ole saanut aikaiseksi, sillä olen ehkä pikemminkin todennut vain, kuinka jees kolmekymppiset on! Mitä enemmän vuosia mittariin tulee, sitä tasapainoisempi ja hyväksyvämpi itseään kohtaan on. Toisaalta sitä myös tietää, millaisista miehistä pitää, mikä on oma maku muodissa, mikä tukkatyyli itselleen sopii ja millainen on ihmisenä. Oma juttu alkaa olla aika selkeä, joka luo myös rauhaa omaan tekemiseen. Ei tarvitse enää varsinaisesti etsiä omaa paikkaansa, vaan tietää jo missä seisoo. Sitä jotenkin luottaa itseensä ja elämään, eikä stressaa enää samoista asioista, kuin joskus parikymppisenä. Sitä uskaltaa olla vain vahvemmin sitä mitä on, ja toisaalta on erilaiset valmiudet kehittyä ihmisenä. Toisaalta sitä on kumonnut myös omat ennakkoluulot siitä, millaista on olla kolmekymppinen.

Itseään saa kyllä toisaalta haastaa eri tavalla nyt, kuin kymmenen vuotta sitten. Ainakin uran osalta mennään jo siinä vaiheessa, että paineet tuntuvat kasaantuvan. Olen huomannut kuinka oma ajatus on siirtynyt omasta brändistä paljon laajemmalle. Millaisen jalanjäljen haluan tänne jättää ja millaisen elämän kykenen tarjoamaan omille lapsilleni? Työ on ollut isossa roolissani lähes aina. Olen kunnianhimoinen ja oma yritys ei ole koskaan suuremmin pelottanut. Nyt tuntuu olevan aika seuraaville askeleille. Vuosia olen tehnyt töitä yksin ja nyt olen päättänyt muuttaa sen suuntaa. Täällä käydään kovasti neuvotteluja toimitiloista ja uusista työkuvioista. Kun nämä uudet jutut menevät maaliin, pääsen toteuttamaan itseäni, sekä auttamaan ihmisiä taas yhden askeleen lisää.

Hyvinvointiala oli vasta nouseva trendi kun aloitin 23 vuotiaana. Sporttiblogeja ei ollut vielä. Nyt pian seitsemän vuotta alalla olleena voin todeta, kuinka tämänkin on räjähtänyt täysin käsiin! Siksi alalla korostuu vain vahvemmin oma juttu ja erilaisuus. Intohimo, sitoutuneisuus ja aitous on se mikä näkyy. Olen pohtinut viime aikoina todella paljon sitä, mikä on minun kolmenkympin juttuni? Kaksikymppinen Eevi halusi rakentaa urheilu-uransa, sekä menestyä blogaajana. Sain mitä halusin ja olen näistä vuosista ja kokemuksista todella ylpeä. Nyt on aika asettaa uudet tavoitteet ja miettiä, mitä minä haluan seuraavilta kymmeneltä vuodelta? Missä näen itseni? Kuinka pääsen tavoitteeseeni? Aina täytyy olla valmis kehittymään. Myös luopumista on syytä opetella. Sillä jos ei ikinä luovu mistään, kuinka voisi saada mitään uuttakaan tilalle?

eeviteittinen_puurovisuals_summer_blogi eeviteittinen_asu_kesa_ikakriisi_uravalinnat

Elämä on todellista seikkailua ja jatkuvaa opiskelua! Kaikkein tärkeimpänä olen kuitenkin aina pitänyt sitä, että teen asioita joihin minulla on selkeä tunneside. Tarvitsen sen onnistuakseni. On turha yrittää mitään, mitä joku muu tekee. Vaikka omaa juttuaan saattaakin hakea jonkin aikaa, tulee se aina jostakin. Se ei tarkoita, että tie olisi suora, mutta siitä huolimatta jokainen askel vie päämäärää kohti. Elämäntehtävä on asia, josta ei kannata luopua. Eikä niitä voi määritellä tärkeysjärjestykseen, sillä jokaisella on tehtävänsä. Se tekee meidät onnelliseksi. Merkityksellisyys. Emme ole silloin riippuvaisia mistään, vaan aidosti tyytyväisiä.

Nyt kun mietin vuosia taaksepäin, huomaan kuinka nopeasti aika on mennyt. Olen myös kuullut useasti, kuinka aika ajaa koko ajan vain nopeammin ohitse – varsinkin kun on lapsia! Tänään aloin todella pohtimaan ajatusta; mitä haluan oikeasti elämältä ja mitä olen valmis tekemään unelmieni eteen? Pitääkö jostakin luopua ja jos kyllä, niin mistä? Isoja kysymyksiä näin viimeiselle viikolle, mutta toisaalta mitä enemmän uskaltaa pysähtyä pohtimaan, sitä vähemmän kipuilee turhista kriiseistä, eikö? Kyseenalaistaminen ei ole lainkaan huono juttu. Silmälaput silmillä elämää eläminen voi olla paljon ongelmallisempaa. Muuten elämä todella ajaa ohitsesi.

Hyvällä fiiliksellä kohti uusia kolmenkympin haasteita <3 Onko täällä muita, jotka lähestyvät uutta ikää? Millaisia ajatuksia siellä herää, vai onko koko ikääntyminen vain pala kakkua? Ps. tällä viikolla leivotaan tottakai tämän kakkupalan lisäksi terveellistä synttärikakkua! Tän reseptin voi laittaa talteen vaikka tulevaa vappua varten 😉

eeviteittinen_puurovisuals_kesa_hyvinvointi_mieli eeviteittinen_summer_fresh_outfit eeviteittinen_blogi_hyvinvointi_terveys eeviteittinen_elamanhallinta_ikakriisit_hyvinvointi_nainen

 

Pps. en ajatellut parikymppisenä näyttäväni tältä kolmekymppisenä! WOOHOO 😀

KESÄ ON TÄÄLLÄ! (no okei kevät ainakin)

 

Kuvat – Puurovisuals