
Anti-age vadelma-suklaaraakakakku
*Kaupallinen yhteistyö;Puhdistamo
Kuten lupailin, tässä tulisi nyt täydellistä kakkureseptiä vappuun ja kesän juhliin! Koska omat synttärini vietetään nyt sunnuntaina, leivoin kakun valmiiksi pakkaseen. Raakakakut on siitä ihan parhaita, että niitä tosiaan voi huoletta pakastaa. Omaan suuhun raakakakut on monesti paljon herkullisempia, kuin perinteiset sokeria ja kermaa sisältävät. Valitsen tämän siis täysin myös makumieltymysteni vuoksi. Ne tarjoavat toki myös aitoa ravintoa ja tasaisempaa energiaa kropalle. Koska kolmekymppisen kakku kaipasi jotakin twistiä, lisäsin siihen myös kollageenia! Haha, miten loistava idea. Anti-age syntymäpäiväkakku <3
VADELMA-SUKLAARAAKAKAKKU
Gluteeniton ja maidoton
(noin 1 h valmistukseen, pakastus vuorokausi)
Tarvitset:
Mantelijauho 2 dl
Saksanpähkinä 2 dl
Cashew 14 dl (jep, sitä menee paljon :D)
Taateli 6 dl
Puhdistamon kookosöljy 2,5 dl
Puhdistamon raakakaakaojauhe 3 dl
Hunaja 2,5 dl
Puhdistamon kollageenijauhe 1 rkl
Pakastevadelma 8 dl
Sitruuna 1 kpl
merisuola/ruususuola
Vesi
Valmista kakkupohja:
Laita pyöreään kakkuvuokaan ja leivinpaperi pohjalle
Blendaa blenderissä rouheaksi:
Cashew 2 dl
Saksanpähkinä 2 dl
Mantelijauho 1 dl
Kookossokeri 2 rkl
Raakakaakaojauhe 1dl
Taateli 2 dl
Kookosöljy 1 rkl
Ripaus suolaa
Taputtele pyöreän kakkuvuoan pohjalle ja laita pakkaseen
Valmista vadelmakerros:
Laita kaikki ainesosat blenderiin. Blendaa kunnes taikina on lämmintä ja aivan sileää
Sulatettu pakastevadelma 8 dl
Cashew 5 dl
1 kpl sitruunan mehu
Hunaja 1,5 dl
Kollageenijauhe 1 rkl
Kaakaovoi (sulata ensin nestemäiseksi vesihauteessa) 0,5 dl
Kookosöljy 0,5 dl
Ripaus suolaa
Kun taikina on valmista, kaada pohjan päälle ja levitä tasaisesti. Laita kakku takaisin pakkaseen.
Valmista suklaakerros:
Laita kaikki ainesosat blenderiin, ja blendaa kunnes taikina on lämmintä ja aivan sileää
Taateli 4 dl
Hunaja 1 dl
Cashew 7 dl
Raakakaakaojauhe 4 rkl
Vesi 2,5 dl
Mantelijauho 1 dl
Kookosöljy 0,5 dl
Kaakaovoi (sulatettu) 0,5 dl
Kun valmista, kaada vadelmakerroksen päälle ja levitä tasaisesti. Pakasta kakkua kunnes se on jäätynyt täysin (tämä hyydyttää kakun), ja ota sitten sulamaan jääkaappiin
Kollageenia voi siis nauttia monessa eri muodossa – jopa herkullisena kakkuna! Olen käyttänyt Puhdistamon beauty kollageenia myös aamuisin smoothieissa. Tämä tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Älyttömän helppo lisätä oikeastaan mihin vain ruoanlaitossa ja leivonnassa.
Te lukijat saatte Puhdistamon tuotteista 15 % edun koodilla EEVI15. Pääset kaupoille tästä
Nyt tämä neiti siirtyy viettämään viikonloppua ja tulevia synttäreitään. Sunnuntaina palataan toisten herkkujen parissa ja luvassa myös ylläriä synttäreiden kunniaksi! <3
-Eevi
Kuvat –Puurovisuals