arki Blogi hyvinvointi Kesä kilpailu Makeanhimo ravitsemus

Synttäriyllätyksiä

*Kaupallinen yhteistyö: Nick’seeviteittinen_nicks_jaatelot_fight_the_sugar_jaatelot

Tänä viikonloppuna olo on ollut vähintäänkin erityinen ja kiitollinen. Tänään tuli mittariin 30 vuotta ja niitä on vietelty hyvän ruoan ja ystävien parissa. Eilen lauantaina Teemu yllätti minut ja vei teatteriin – oli kuulemma aikuisuuden kynnys. Olen tykännyt musikaaleista, mutta en ehkä ole tuon perinteisen teatterin ystävä ainakaan ihan vielä. Voi toki olla, että näytös upposi paremman hieman vanhempaan väestöön, sillä keski-ikä taisi olla 50 vuoden korvilla. Olipa kyllä kokemus! Olen siitä harmittava yllätettävä, että arvaan aina kaiken. Minulle ei ole kovin helppo järjestää yllätyksiä, ja siksi en haluaisi edes arvailla mitään etukäteen. Mutta mielestäni yllätyksissä ei ole väliä mitä ne oikeastaan ovat. Minulle paras fiilis syntyy siitä, ettei yhtenä päivänä itse tarvitse suunnitella mitään. SE ON AIVAN IHANAA!

Rakastan kukkia, aurinkoa ja syömistä ystävien parissa – ne todellakin täyttyivät koko viikonlopun osalta. Aivan ihana aloittaa uusi viikko ja toisaalta myös uusi elämänvaihe. Ihmiset tekevät elämästä spesiaalia, ei asiat. Se olkoon näin tiivistettynä viestini maailmalle tässä vaiheessa elämää.

Tänään oli myös tämän kesän grillikauden avaus ystävien seurassa. Terassilla oli jo niin lämmin, että pääsimme syömään ulos. Teemu meinasi, että olisimme ostaneet pelkkää makkaraa, mutta onneksi pidin pääni ja saimme tehtyä mimmien kanssa myös ihan kunnon salaattiakin. Kilisteltiin Fresitan tahtiin ja jälkkäriksi nautittiin tottakai leipomaani raakakakkua. Se osoittautui varsinaiseksi hitiksi, sillä myös yksivuotias kummipoikamme söi kakkua tyytyväisenä. Todella iisi viikonloppu juuri niiden tyyppien seurassa, jotka ovat kaikkein läheisimpiä. Juhlia kuitenkin jatketaan vielä Helsingin puolella, Malagassa tyttöjen kanssa, sekä suvun kesken toukokuussa. Ei sitä ihan näin helpolla kuitenkaan sitä kolmeakymppiä täytetä:D Huhhuh. Kiitos Turku tästä viikonlopusta ja upeista keleistä.

eeviteittinen_puurovisuals_Nicks_icecream

Tänään on herkuteltu myös jäätelöannoksilla! Nicksin “fight the sugar” uutuudet on vallanneet ainakin meidän lähikaupan jäätelöaltaan ja niitä on nyt maisteltu tänään oikein urakalla. Niistähän löytyy myös herkullisia gluteenittomia patukoita, joista ei löydy valkoista sokeria. Tuotteiden makeutuksessa on käytetty mm ksylitolia, erytritolia ja steviaa. Heidän ideologiansa perustuu matalahiilihydraattisten lisäravinteiden valmistamiseen, ilman sokeria. Nick’sin proteiini- ja kuiturikkaat patukat noudattavat myös korkeita ympäristöstandardeja. Lupailin synttäreiden kunniksi vähän jotain speasiaalia arvontaakin. Kommentoimalla tekstin loppuun mikä on sun kesän paras herkku, olet mukana Nick’s:n 50 euron arvoisen tuotepaketin arvonnassa! Arvon yhteensä kolme onnellista voittajaa <3 Kilpailu päättyy 2.5.2019. Nick’s suomea voi seurata Instagramin puolella!

Ps. Jos Nick’s patukat ja jäätelöt vielä uupuvat lähikaupastasi, voit huikata siitä kauppiaalle! Niitä lötyy laajasti jo K- ja S-kaupoista. Nick’s jäätelöistä on tällä hetkellä Suomessa saatavilla: Vanhanajan vanilja, Sitruuna-vadelma, Kakkutaikina ja Suklaa-Kermatoffee. UHH<3

 

Love, Eevi

Kuvat – Puurovisuals