hyvinvointi juhlat Matkustaminen Perhe ja suhteet ystävyys

Team bride

Polttariviikonloppu_BarcelonaTosiaan nyt on takana ihanan Petran polttariviikonloppu Barcelonassa. Tämän kyseisen yllätysviikonlopun salassa pitäminen osoittautui todella hankalaksi. Onneksi näiden pienien lipsahduksienkien jälkeen homma meni lopulta loistavasti maaliin ja saimme yllätettyä Petran “työpalaverissa” perjantaina. Luonnollisesti myös koko viikonlopun ohjelma pidettiin visusti salassa. Ensin oltiin menossa ihan vaan Jyväskylään telttailemaan.

Petran kaasot olivat vetovastuussa järjestelyissä ja kaikki oli suunniteltu ihan mielettömän hyvin! Meille oli varattu aivan upea villa Sitgesin puolelta, joka toimi todella hyvin näin ison jengin kanssa. Siitä pääsi myös todella nopeasti Barcelonaan etukäteen varatulla pikkubussilla. Morsian sai reissun aikana erilaisia tehtäviä ja tämä viikonloppu oli ehdottomasti yksi hauskimmista vähään aikaan! Saldona yksi räppi, liikaa karaokelauluja, muutama hassu temppuhyppy uima-altaaseen, pissit housuun naurukohtauksia, rakkolaastareita, hyvää ruokaa, yhteisiä valokuvia ja tietenkin aivan sairaasti univelkaa. Tällä reissulla sattui ja tapahtui niin paljon, että ei siinä menossa voitu välttyä muutamilta vahingoiltakaan. Auennut leuka, lukuisat jättimustelmat ja yksi katkennut hammas. Heh!

Team bride hoiti kuitenkin tämän viikonlopun loistavasti maaliin ja selvitimme jopa escape roomin muutaman tunnin unien voimin. Hitaamman puoleista touhua se kieltämättä kyllä oli. Kiitos tytöt, tämä reissu oli meille jokaiselle varmasti ikimuistoinen, mutta erityisen tärkeä se oli kuitenkin Petralle<3 

Tänään ajoinkin kentältä suoraan hammaslääkäriin penkkiin. Tämän reissaamisen päälle huristelin vielä Helsingistä Turkuun ja olo on tällä hetkellä kohtalaisen kaikkensa antanut. Nyt unta palloon ja huomenna kertoilen lisää reissusta! 

-E