arki elämäntapa hyvinvointi Motivaatio onnellisuus

TURHIA LUPAUKSIA?

Minifitness_jumppatrikoot_salityyli Uusi vuosi ja uudet kujeet. Uutenavuotena annetaan itselleen usein jokin lupaus seuraavalle vuodelle. Muistatko oikeasti yhtäkään lupaustasi jonka olet pitänyt tai ylipäätänsä edes antanut?  Minä nimittäin en. Ehkä se kertoo jotain näiden lupauksien laadusta – ne eivät ole meille välttämättä niin kovin merkityksellisiä, tai sitten ne ovat liian vaikeita. Siksi päätinkin, että tänä Uutenavuotena en lupaa mitään. Päätän mieluummin ensi vuonna tehdä asiat täysillä ja nauttia elämästä! Sillä asenteella ratkaistaan jokainen eteen tuleva asia. Uskon siihen siksi, koska olen huomannut sen käytännössä. En stressaa turhista, sillä tiedän että kaikki asiat järjestyvät aina jotenkin päin. Asioita ei tapahdu sattumalta, vaan asenteen kautta. Jos säteilet ulospäin hyvää ja positiivista energiaa, saat sitä myös takaisin asioina ja eleinä. Hyvän on tapana tulla hyvän luokse…on silti pumpulista harhaa, että elämä muuttuisi joskus helpoksi tai ongelmattomaksi, sillä sitä se ei koskaan tule olemaan. Voimme kuitenkin tehdä olostamme paljon paremman omalla suhtautumisellamme itseämme, toisiamme ja kohtaamiamme asioita kohtaan.

Olen luvannut hoitaa paperityöt kerran viikossa sen sijaan että lykkäisin niitä. Lupasin itselleni syöväni vähemmän sokeria ja olen jopa päätynyt uskottelemaan itselleni, että ensi vuonna venyttelen joka viikko – kuulostaako tutulta? Pitäisikö siirtyä lupauksista mieluummin tekoihin, jotka eivät synny oikeastaan yhdenkään lupauksen myötä. Lupaus saattaa asettaa meille vain näkymättömän viivan, jota emme yrityksistä huolimatta koskaan ylitä. Epäonnistuminen saa meidät vain alakuloisiksi. Asenne on helpompi omaksua, sillä se voi kehittyä ja kasvaa jatkuvasti. Sen muutos tapahtuu myös ihan omalla painollaan. Kuka meistä ei haluaisi positiivisempaa elämää oman toiminnan tuloksena? Niimpä.

Ensi vuosi olkoon täynnä asenteesi tuomaa iloa ja positiivisia tapahtumaketjuja! Ei luvata mitään, vaan jaetaan hyvää fiilistä.

Kiitos menneestä vuodesta sinulle <3 -E

Minifitness_bjorn_borg_kengat Adidas_katutyyliUusivuosi_lupaukset

Kengät / Björn Borg – Trikoot / Gazoz – Takki / Puma – Toppaliivi / Roxy