arvonta Elämäntyyli Iho Ihonhoito Kauneus kehon puhdistus Mieli Motivaatio Muoti terveellisyys Treeni

Detox-kuurin fiiliksiä ja arvonta

 

Minifitness_detox_kuurin jalkeen

No miltä se naama näyttää? Minusta ainakin hyvältä ja fiilis on entistä eheämpi! Okei sanottakoot heti alkuun, että tämä on ollut helpompaa kuin alkuun kuvittelin. Lastenleikkiä dieetin jälkeen. Se voi johtua myös siitä, että se oli niin ihanan nopea. Olo on ensimmäistä päivää lukuunottamatta ollut vallan pirteä ja energinen. Niin uskokaa tai älkää, kyllä se näköjään toimii! Edes kahvin pois jättäminen ollut vaikeaa ja nitkutuksilta vältyttiin. Elin siis tosiaan 3 päivää pelkästään kasvis- ja juuresmehuilla. Makynystyrätkin muuttuivat nopeasti, sillä aikaisemmin pahanmakuinen viherjuoma alkoi maistumaan ihanalta! Tätähän olisi voinut jatkaa vielä pidempäänkin. 

Detoxilla liikenteessä ollessa on hyvä pitää mukana runsaasti vettä. Mehuja voi kuljettaa helposti mukana omassa juomapullossa. Olen hyödyntänyt paljon myös kaupungin antimia. Lempparini on kipaista lounaalla hakemaan viherjuoma Ruohonjuuresta tuoreena (city-käytävä). Myös aivan ihana Jungle Juice bar (Galleria Esplanad) on yksi suosikeistani! He pyöräyttivät hetkessä toiveestani porkkana-inkivääri mehun, johon oli lisätty myös aloe veraa. Kerrassaan mahtava tyyppi siellä tiskin takana, kun jaksaa ymmärtää tällaisia detoxpäisiä naisia. Ihanaa kun ihmiset jaksavat tehdä työtänsä aidosti ja joskus hieman perus reseptistäkin poiketen!

Minifitness_outfit_black_

Minifitness_outfit_sport_city

Jos tämän tyyppinen kehon puhdistaminen ei innosta, on siihen olemassa myös muista vaihtoehtoja. Tässä muutamia, joita olen itse käyttänyt aikaisemmin.

1. MethodDraine Detox-tuotteet sopivat kehon hellävaraiseen ja helppoon puhdistukseen. Kuurilla juodaan nestemäistä juomaa ja kuurin kesto on viikosta, 20 päivään. Makuja löytyy myös monia! Ruokaillaan Detox-ohjeen mukaan.

2. Puhtaan ruoan kaveriksi voi yhdistää Mag07, joka auttaa aineenvaihduntaan ja kehon puhdistamiseen. Tämä on toiminut itselläni todella hyvin! Puhdistaa kehoa ja boostaa aineenvaihduntaa todella tehokkaasti ja kuuri kannattaa mieluiten tehdä lomalla tai kotona. Tätä löytää useista luontaistuotekaupoista ja tuotetta löytyy kapseleina ja jauheena. Tuote nautitaan iltaisin tyhjään vatsaan, joten se on todella helppo ja vaivaton siinä mielessä. WC-retkiä kuitenkin saa ensimmäisinä päivinä tehdä useampia.

Jos suolisto tökkii Detoxilla, kannattaa kokeilla psyllium-jauhetta ja chia-siemeniä vaikka aamuiseen smoothieen lisättynä. Myös puhdas Aloe vera voi auttaa vatsavaivaisia.

Osalle meistä sopii hyvin probiootit päivittäiseen käyttöön. Osa löytää avun kovaan vatsaan, osalla saattaa taas suolisto toimia liiankin hyvin. Usein tämä vaihe kuitenkin hellittää hetken päästä, kun suoliston bakteerikanta on normalisoitunut.

Se kuinka erilaiset metodit toimivat sinulla, on kovin yksilöllistä. Toiselle saattaa auttaa toinen ja toiselle toinen. Olen sitä luokkaa daameista, joka saa tehdä kovaa duunia hikoilun eteen. Siksi kaikki aineenvaihduntaa boostaava on todella tervetullutta. On myös yllättävää, kuinka kehoon kertyykään kaikkea turhaa, vaikka söisi luomua ja terveellisesti. Pelkällä ruoalla emme valitettavasti kaikkea voi torjua, mutta onneksi löytyy kuitenkin keinoja sen roskan kertymisen ehkäisyyn. Toisilla sitä on kehossa enemmän, toisilla vähemmän. Elintavat kertovat usein paljon tilanteestasi.

Minifitness_jacket_rähinä_outfit

Minifitness_jacket_rähinä

MethodDraine Detox-tuotteet ovat yksi helpoista tavoista puhdistaa kehoa ja mieltä. Monet kokevat sen kaikkein mieluisammaksi ja miellyttävimmäksi tavaksi toteuttaa kehon syys-siivous!Tämä ei vaadi nälän kestämistä tai pahan makuisten litkujen nauttimista. Kuurilla juodaan paljon nestettä – vettä, yrttiteetä ja MethodDraine-nestettä veteen sekoitettuna – ja syödään puhtaasti aikaisemmassa postauksessa manitsemani Detox-kuurin mukaisesti. Nämä nesteet ovat mielestäni myös hyvänmakuisia, ainakin itse tykkäsin persikka-sitruunasta paljonkin. Kuurit aktivoivat aineenvaihduntaa ja näin samalla puhdistavat myös kehoa haitallisista aineista tehokkaammin. Teen tämän helpon kuurin usein lomaillessani, sillä se ei juuri vaadi erikoisempia toimenpiteitä.

Jos kärsit väsymyksestä, elottomasta ja harmaasta ihosta, hitaasta ruoansulatuksesta, voi kehosi olla ylikuormittunut kuona-aineista. Muistakaa, että kaikkeen emme pysty edes itse vaikuttamaan, sillä kehomme kerää kuona-aineita ja myrkkyjä hengittämästämme myös ilmasta. Myös ruoka, juomat, alkoholi ja tupakka kerryttävät kehoomme turhia aineita varastoon. 

Minifitness_all black_outfit_bikerjacket_rähinä

Tekisikö mielesi puhdistua? Arvonkin nyt Minifitneksen lukijoiden kesken 1 kpl MethodDraine Detox Express-kuurin, joka on helppo ja nopea tapa puhdistaa keho. Kerro minulle tämän postauksen alle mikä on sinun keinosi pysyä pirteänä syksyisin? Jaetaan vinkkejä yhdessä ja ehkä näin voimme poimia toisiltamme ideoita arjen jaksamiseen.

Toivottavasti tämä hyvä fiilis pysyy pidempäänkin, sillä en halua luopua tästä olosta ikinä

-E <3

 Takki – Rähinä

Reppu – Monki

Housut – BikBok

Paita –  Alexander McQueen

Kuvat Julia T

 

* arvottava tuote saatu