arki Elämäntyyli hyvinvointi Iho koti ja sisustus Kuulumisia Mieli Motivaatio onnellisuus parisuhde Treeni

ILTA ILMAN MIESTÄ

Minifitness_vapaallaHihityttää. Tänään illalla aion todellakin pukea ylleni ne kaikkein mukavimmat mummopöksyt. Aion myös pukea kissayöpaitani, joka tuo mieleeni 6-vuotiaan kummityttöni 122 senttisen yökaavun. Se on joka tapauksessa lempiyöpaitani. Tähän löytööni kuuluu löysät, polven yläpuolelle ylettyvät harmaan kalpeat shortsit. Ne muistuttavat lähinnä isäni löysiä kulahtaneita kalsareita. Ihan sama, kokonaisuus on mukava. Ei hierrä muuten mistään! Tänään on selvästi ilta ilman miestä. Tyhjä koti tarkoittaa pyjamabileitä itseni kanssa. Kukaan ei ole kommentoimassa yöasuni valinnasta eikä mummopöksyistäni.

Kasvonaamio. Sen jälkeen vielä toinen. Testailen yksin ollessani kosmetiikka-uutuksiani huomaamattani toista tuntia. Hiusnaamio. Lillun kylpyvedessä ihon rypistymiseen asti. Kömmin saunaan. Haluan hikoilla ulos koko viikon! Tämän iltainen jooga vuodatti vapauttavan hien asemasta lähinnä tuskanhikeä. Yin joogassa keskitytään hengittämiseen, mutta tunsin vallanmainiosti kireimmät kehoni kohdat. Koska hengittämisestä tuli näin kivuliasta?

Lotraan iholleni kosteusvoiteita, jotka tuoksuvat karamellille. Joogan jälkeen on pakko saada smoothie niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Koko talo lemuaa tytöltä.

Saan laittaa telkkarin päälle ja valita kanavan. Tai sitten voin olla täydessä hiljaisuudessa. Valitsen jälkimmäisen. Voin syödä iltapalaksi vaikka pannukakkua jos huvittaa. Kukaan ei ole kommentoimassa kuinka ihmeessä jaksan syödä koko pellillisen. Lakkaan varpaankynsiäni keskellä lattiaa alasti. Tämäkin on uusi väri, räikeän pinkki. Haluan katsella tätä väriä joogatessani.

Saan lukea suolistokirjaani ilman “hauskoja” kommentteja. Saan laittaa yövalon kiinni ihan just kun huvittaa. Saan sitä paitsi nukkua sängyn keskellä ja pyöriä koko yön kuin hyrrä!

Huomenna saan ihan rauhassa lukea aamulla sisustuslehtiä ja siirrellä maljakon paikkaa vaikka kymmenen kertaa. Huonekalutkin siirtyvät jotenkin kummasti aina kun olen yksin kotona.

On ne miehet ihan kivoja, mutta joskus on silti kiva olla yksin kotona (vähintään kerran viikossa) <3 Oma aika antaa tilaa arjen nollaamiselle. 

Rentouttavaa iltaa -E