arki Elämäntyyli hyvinvointi Kesä Mieli Motivaatio Muoti onnellisuus Treeni ystävyys

Epäonnistunut yksilö?

_MG_0048En todellakaan koe epäonnistuneeni elämässäni. Vaikka asiat eivät menisikään kuten olisin alunperin suunnitellut, ei se tarkoita että siitä täytyisi kokea epäonnistumisen tunteita – toki niitäkin saattaa tulla, eikä niitä kannata myöskään haudata. Jokainen tunnetila kannattaa käsitellä sellaisena kuin se tänään tulee, sillä bumerangi palaa aina takaisin.

Vain käsittelemällä asiat ja hyväksymällä ne voimme eheytyä oikeasti ja päästä eteenpäin elämässä. Omaa aikaa kannattaa ottaa aina isojen muutosten ja ajatusten tullessa, sillä kukin meistä voi korjata itsensä sisältä vain ja ainoastaan itse. On täyttä harhaa, että joku muu kykenisi siihen. Siinä ei huijaa ketään muuta kuin itseään. Vain ehjä ihminen kykenee nauttimaan elämän iloista täysillä ja ottamaan vastaan uutta.

Vaikka häitä ei tullutkaan, eikä kotini täyty lapsien kiljahteluista, on elämässä paljon muita ihania, iloitsemisen arvoisia asioita. Nyt elämän virta päätti järjestää niin, että saan elää vielä täysin toista elämänvaihetta. Vaikka tämä tuntuu pikakelaukselta taaksepäin, otan sen nyt ilolla vastaan. Aion tutkailla sitä niin kuin en olisi koskaan sitä päässyt edes elämään. Olenhan tullut pitkän matkan viime kerrasta. Olen innoissani ystävistäni, jotka ovat vierelleni tulleet ja siihen jääneet. Kiitos Linda, Minna, Milla, Aino, Eve ja Nanna<3_MG_0008

Ehkä en ollut valmis siihen kaikkeen vielä. Uskon että kaikella tälläkin on tarkoituksensa. Yhteinen matkamme Danin kanssa oli ehdottomasti merkityksellinen meille molemmille, vaikka emme sitä yhdessä loppuun kulkeneetkaan. Tiedän että me molemmat tulemme löytämään ne oikeat. Ja jos elämää olen yhtään oppinut tuntemaan, tapahtuu tämäkin kaikki juuri oikeaan aikaan ja vielä todennäköisesti silloin, kun sitä ei odota saapuvaksi. Elämällä on tapana yllättää ja asioilla on tapana järjestyä. 

Olisin epäonnistunut jos en olisi elänyt. Olisin epäonnistunut jos en olisi kasvanut ihmisenä. All good in here <3_MG_0028 _MG_0046

-Mini E-

Kengät / Superga

Mekko ja hattu / Ulkomailta