arki Kuulumisia Mieli onnellisuus parisuhde Treeni ystävyys

ERO

Minifitness_parisuhdeOtsikko on suora, koska minäkin haluan olla teitä kaikkia kohtaan suora ja rehellinen. Olemme pitkään pohtineet Danin kanssa, jatkammeko yhdessä vai erikseen. Tämän kesän aikana päädyimme siihen, että olisimme molemmat onnellisempia erikseen. Olemme hyviä ystäviä, mutta päämäärämme ovat kovin erilaiset ja toiveemme tulevaisuudesta eivät valitettavasti kulje yhtäläistä polkua. En tiedä voisinko tätä paremmin sanoa – rakastamme toisiamme, mutta emme ole enää rakastuneita toisiimme. En tiedä löytyykö täältä aidompaa ja parempaa ystävää, mutta uskomme että kumppaneina emme toisillemme enää sovi.

Olemme kasvaneet molemmat tämän neljän vuoden aikana aikuisiksi. Nyt on aika jatkaa matkaa ystävinä. Olemme molemmat kiitollisen huojentuneita siitä, kuinka aikuismaisesti ja järkevästi olemme tätä prosessia käsitelleet. Varmasti myös se helpottaa molempien oloa ja tuskaa.

Nämä vuodet yhdessä olivat tähän astisen elämäni parhaat. Se kuinka olemme asiaa pystyneet yhdessä käsittelemään, kertoo myös ratkaisun olevan oikea molemmille. Ollaan itketty, naurettu ja kaikkea siltä väliltä. Välitämme toistemme hyvinvoinnista ja toivomme että tämän ratkaisun myötä me molemmat pystymme elämään elämää kuten sitä kuuluukin elää, kaasu pohjassa!

Nämä vuodet opettivat ja kasvattivat meitä molempia. Olen kiitollinen kaikista kokemuksista joita nämä vuodet meille yhdessä tarjosivat. Opin ennen kaikkea rakastamaan. Opin paljon myös itsestäni ja omista voimavaroistani. Vaikka tämän matkan päättyminen kipeää tekeekin, on itseään kohtaan pysyttävä rehellisenä. Muuten elämä menee ohitse ja jotain tärkeää haudataan.

Itseään tulee kuunnella myös nyt, sillä mikään matka ei ole turha. Mielestäni ratkaisevinta on se tekeekö päätökset 100 prosentilla sillä kyseisellä hetkellä, sillä näitä päätöksiä ja hetkiä ei voi koskaan katua. Sen sijaan käyttämättömiä hetkiä ja mahdollisuuksia voi jäädä katumaan lopun elämäksi. 

Täällä meistä jokainen elää itseään varten. Sitä matkaa tulee kunnioittaa, vaikka se ei kulkisikaan aina kuten itse alunperin toivoi

<3 E & D

Kuva Jouni Harala/Kauneus ja Terveys