Elämäntyyli Muoti Treeni

Lisää senttejä kiitos

Olen löytänyt sen taas. Välillä kadotan sen fiiliksen täysin. Joskus olet satuttanut minua ja aiheuttanut kurttuja kasvoilleni. Mutta nyt muistan taas sen naisellisen olon, jonka saat minussa aikaan. Jalkani hoikistuvat muutamalla sentillä ja pakotat minut kantamaan itseni kauniisti. Korkokengät. Olen laiminlyönyt teitä liian pitkään. Olen ehtinyt jo unohtaa, kuinka teitä kuuluu käsitellä, jotta en näyttäisi hoippuvalta humalaiselta. Harjoittelen jälleen, sillä kaappini on täynnä ihania yksilöitä, jotka vain pölyttyvät siellä odotellessa. Halusin aloittaa turvallisesti ja hankin uudet nilkkurit. Niillä en kaatuisi, eivätkä ne jäisi katukivien väliin jumiin. 

 Syksy 2 031

 

Kengät – Brandos, Sigerson Morrison

 

Syksy 2 034

 

Takki – GT

 

Syksy 2 025

 

Nahkahanskat – H&M

 

Syksy 2 039

 

Kaulahuivi – Pieces

 

Syksy 2 045

 

Laukku – Friis & Company

Villatakki – GT

Housut – Bershka

 

Syksy 2 041

 

Menimme tyttöjen kanssa Milttonin Showroomille katsastamaan Mary-Kate Olsenin & Ashley Olsenin, sekä Bik Bokin toista yhteistyömallistoa. Se oli mielenkiintoinen! Omiin suosikkeihini lukeutuivat mustat nahkahousut, jossa yksityiskohtana oli edessä näyttävä kultainen vetoketju. Niissä oli särmää! Myös harmaa pitkä cashmere neule jäi mieleeni – Siinä oli hassut aukot kainaloissa. Tämä idea jatkui monessa muussakin paidassa, sekä takissa. Mielestäni hauska ja omaperäinen yksityiskohta. Malliston vaatteissa oli keskitytty nimenomaan  erilaisiin yksityiskohtiin – Niitä oli paljon ja ne olivat hauskoja, mutta tyylikkäitä.

 Minusta mallistossa on parasta sen aitous, johon on kuitenkin lisätty sopiva määrä twistiä. Jotain mikä yllättää. Jotain mikä erottuu massasta. Näitä vaatteita me naiset voimme oikeasti pitää – Ilman että nännit vilkkuvat tai on liian ahdasta edes hengittää. Ei mitään kuplamuovia ja jätesäkkejä. 

Mallisto ei ole vielä saapunut Bik Bok-myymälöihin, mutta pian se sinne ilmestyy! Nimittäin 24.10. Kannattaa ehdottomasti käydä kuolaamassa ja tuhlaamassa kaikki roposet mitä kasaan saa haalittua. 

 

Syksy 2 056

 

Täysin tästä aiheesta poiketen, käykääpä kurkkaamassa hyvä artikkeli fitneksestä. Pääset siihen täältä. Todella aiheellinen kannanotto, kiitos Nora Yrjölä. Tämä kirjoitus  herättää varmasti  taas  monia ajatuksia ja mielipiteitä! 

 

Näpsäkkää torstaita! Neiti, E <3